Τυχερός επισκέπτης του διεθνούς αεροδρομίου Harry Reid κερδίζει 650.000 δολάρια παίζοντας κουλοχέρηδες

Ένας τυχερός Τεξανός μετέτρεψε ένα τυχερό παιχνίδι στο αεροδρόμιο σε κέρδος 650.000 δολαρίων. $643,434.31 payday. Καλείται Brittany Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό Χ του αεροδρομίου, η γυναίκα θα επιστρέψει στη χώρα της πλουσιότερη από πριν.

Η Μπρίτανι επισκεπτόταν τη Νεβάδα όταν προσπάθησε να δοκιμάσει την τύχη της παίζοντας σε έναν κουλοχέρη κοντά στις πύλες Α του τερματικού σταθμού του Λας Βέγκας. Γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ήταν η τυχερή της μέρα, καθώς κέρδισε ένα τεράστιο τζακ ποτ.

Διεθνές Αεροδρόμιο Harry Reid δημοσίευσε μια φωτογραφία της τυχερής νικήτριας, που την δείχνει να στέκεται δίπλα στο μηχάνημα. Εκτός από το ποσό που κέρδισε, η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα ότι ο κουλοχέρης που έπαιζε ήταν ο Τροχός της Τύχης, κατασκευασμένος από την εταιρεία International Game Technology (IGT).

Παρόλο που το αεροδρόμιο ρώτησε τη γυναίκα για τα σχέδιά της σχετικά με τα χρήματα, δεν δόθηκε καμία πληροφορία σχετικά με τον Χ.

Η Μπρίτανι δεν είναι η μόνη επισκέπτρια του διεθνούς αεροδρομίου Χάρι Ριντ που πέτυχε το τζακ ποτ

Η Brittany δεν είναι η πρώτη επισκέπτρια του διεθνούς αεροδρομίου Harry Reid που δοκιμάζει τα φρουτάκια του αεροδρομίου και φεύγει πλουσιότερη. Μόνο φέτος, δύο άλλοι παίκτες έχουν κερδίσει τζάκποτ που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Το πρώτο από τα δύο τζάκποτ κερδήθηκε στα τέλη Ιουνίου από έναν άγνωστο παίκτη, ο οποίος κέρδισε το απίστευτο ποσό των 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο τυχερός παίκτης έπαιζε επίσης σε έναν από τους κουλοχέρηδες IGT που διατίθενται στο αεροδρόμιο.

Το αεροδρόμιο έγραψε στο Twitter την είδηση για το τζακ ποτ: “Αυτός είναι ένας τρόπος να τελειώσει κανείς τις διακοπές του – ως ΜΙΛΙΟΝΑΥΤΗΣ”.

Λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, ένας άλλος παίκτης στο αεροδρόμιο κέρδισε 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Αυτός ο παίκτης επέλεξε επίσης να παραμείνει ανώνυμος.

Η επιτυχία δεν είναι μόνο για τους παίκτες, καθώς ο φορέας εκμετάλλευσης κουλοχέρηδων του αεροδρομίου, Airport Slot Concession, συνεχίζει να απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία. Ο κύκλος εργασιών του φορέα εκμετάλλευσης για το 2022, για παράδειγμα, ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Παράλληλα, το Διεθνές Αεροδρόμιο Harry Reid έχει κερδίσει περισσότερα από 34 εκατομμύρια δολάρια από τα μηχανήματα.

Η IGT συνεχίζει να αλλάζει τη ζωή των παικτών στη Βόρεια Αμερική και όχι μόνο. Μόνο τον Αύγουστο, η Megabucks και Powerbucks βοήθησε τρεις τυχερούς τοπικούς πελάτες να κερδίσουν τρία τζακ ποτ που τους άλλαξαν τη ζωή.

Στις 8 Αυγούστου, ένας παίκτης από το Λας Βέγκας γύρισε τους τροχούς του Megabucks Gold Forge για να κερδίσει ένα μνημειώδες τζακπότ ύψους 10.159.321 δολαρίων. Στις 16 Αυγούστου, ένας πελάτης στην Καλιφόρνια κέρδισε τζακπότ 3.278.372 δολαρίων παίζοντας Megabucks Mega Vault. Τέλος, στις 26 Αυγούστου, ένας παίκτης στο Powerbucks Arctic Gems στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, κέρδισε τζακπότ ύψους 1.462.837 δολαρίων.