Ένας θρύλος της PSG στη Σαουδική Αραβία; Η σημερινή τρελή φήμη!

Ωστόσο, σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 39χρονο βετεράνο κεντρικό αμυντικό.

Έχω συμβόλαιο εδώ, έτσι δεν είναι; Είναι ακόμα πιο περίεργο, γιατί βγαίνουν διάφορα πράγματα στη φόρα και αποδεικνύεται ότι οι οπαδοί[ΟιοπαδοίτηςΦλουμινένσεείναιερωτευμένοι[deFluminense}sontamoureuxΑνανέωσα με την Τσέλσι αν δεν κάνω λάθος. Πάντα τιμούσα τα συμβόλαιά μου. Δεν θα μείνω εδώ αν η Τσέλσι δεν με θέλει του χρόνου ή αν ο νέος προπονητής που θα έρθει δεν θέλει να μείνω. Θα προσπαθήσω να τιμήσω το συμβόλαιό μου, το οποίο διαρκεί μέχρι τον επόμενο χρόνο.,

Silva δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου.

Nicolò Schiraειδικός σε θέματα μεταγραφών, ανακοίνωσε την είδηση χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα των ενδιαφερομένων και έθεσε το ενδεχόμενο μελλοντικής αποχώρησης του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, ο αμυντικός έχει γίνει πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την Τσέλσι. Ωστόσο, οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας βλέπουν την εμπειρία και τις αμυντικές του ικανότητες ως μια ενδιαφέρουσα πιθανή προσθήκη στις τάξεις τους.

Αν και τα ονόματα των ενδιαφερόμενων ομάδων δεν έχουν γίνει γνωστά, η παρουσία του Σίλβα στην ατζέντα των σαουδαραβικών συλλόγων δίνει μια νότα για το μέλλον του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η Τσέλσι, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον, έχει ήδη παραταχθεί. για να εξετάσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο αμυντικός αναμένεται να παραμείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Καριέρα και εμπειρία του Τιάγκο Σίλβα

Ο 39χρονος αμυντικός έχει διανύσει μεγάλη διαδρομή στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Pedrabranca Futebol Clube και έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Fluminense, η Μίλαν και η Παρί Σεν Ζερμέν (PSG) στη Γαλλία, όπου παρέμεινε για οκτώ σεζόν.

Σήμερα διανύει το τέταρτο έτος της θητείας του με την Τσέλσι. Η εμπειρία και οι ικανότητες που έχει συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του τον έχουν καταστήσει βασικό αμυντικό παίκτη για τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί, προσελκύοντας το ενδιαφέρον συλλόγων από άλλα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας.

Τα τελευταία νέα της Τσέλσι: