Ένα είδωλο μένει! Ο Μάρκους Ράσφορντ θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2028

Ο επιθετικός αποφάσισε να παραμείνει στον αγαπημένο του σύλλογο για τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια, έπειτα από συζητήσεις που είχε από τον Ιούνιο.

Ο Ράσφορντ θα παραμείνει στη Γιουνάιτεντ αφού τερμάτισε πρώτος σκόρερ του συλλόγου την περασμένη σεζόν με 30 γκολ. Επιπλέον, η εκστρατεία 2022-2023 έχει η καλύτερη σεζόν του μέχρι σήμερα ως επαγγελματίας παίκτης. Έφτασε στο απόγειό του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι επιδόσεις του του χάρισαν δύο ατομικά βραβεία από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

  • Sir Matt Busby Player of the Year Award.
  • Βραβείο παίκτη της χρονιάς.

Η ζωή του στο κόκκινο πλαίσιο είναι πέτυχε 123 γκολ σε 359 αγώνες. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζον Μέρτοφ, δήλωσε ότι ο παίκτης είναι ένα κόσμημα και έχει όλα τα φόντα για να πετύχει στην ομάδα.

“Από τότε που ήρθε στον σύλλογο πριν από 18 χρόνια, ο Μάρκους έχει ενσαρκώσει αυτό που χρειάζεται για να πετύχεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

πρόσθεσε.

Για τον Murtough, ο Marcus “είναι ένα λαμπρό ταλέντο”. Τόνισε επίσης πτυχές της προσωπικότητας του παίκτη και είναι βέβαιος ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον σύλλογο.

“Είναι ένας ταπεινός, αφοσιωμένος και με κίνητρα άνθρωπος. Ξέρουμε ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει και μπορούμε να δούμε ότι θέλει να φτάσει στην κορυφή εδώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”,

είπε.

Τέλος, ο διευθυντής ποδοσφαίρου δήλωσε ότι η εργασία με την DT θα τον βοηθήσει να προοδεύσει ως ποδοσφαιριστής και να επιτύχει υψηλό επίπεδο απόδοσης.

“Η συνεργασία με τον Έρικ τεν Χαγκ και την προπονητική του ομάδα θα του προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να συνεχίσει να εξελίσσεται και να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

καταλήγει.

Τι έκανε Marcus Rashford μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Γιουνάιτεντ?

Ο επιθετικός δεν ήθελε να τον ξεπεράσει και δήλωσε επίσης ότι ήταν πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κόκκινους Διαβόλους.

“Ήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ηλικία επτά ετών. Το πάθος, η περηφάνια και η αποφασιστικότητα να πετύχω που είχα τότε με οδηγούν ακόμα όταν φοράω αυτή τη φανέλα”.

δήλωσε ο επιθετικός.

Ομοίως, ο Ράσφορντ δήλωσε ότι αν και είχε “απίστευτες εμπειρίες” με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα αναζητήσει περισσότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη σεζόν σήκωσε το Λιγκ Καπ μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ.

“Υπάρχουν ακόμα πολλά να πετύχω και είμαι ακόμα απόλυτα αποφασισμένος να κερδίσω περισσότερα τρόπαια τα επόμενα χρόνια.

είπε.

Επίσης, βρήκε την ευκαιρία να επισημάνει ότι εκτός από μέλος της ομάδας, είναι και υποστηρικτής της ομάδας και ως εκ τούτου γνωρίζει την ευθύνη που την συνοδεύει.

“Ως οπαδός του συλλόγου, γνωρίζω την ευθύνη που συνεπάγεται το να φοράς αυτό το έμβλημα και νιώθω τα σκαμπανεβάσματα όσο ο καθένας. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον,

κατέληξε.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ :