Έχει χωρίσει ο Erling Haaland; Οι σοκαριστικές φωτογραφίες του Νορβηγού με ένα μοντέλο από την Κροατία!

Η σταθερότητα δεν είναι το δυνατό σημείο τηςErling Haaland. Συνηθισμένος να αλλάζει συνέχεια κλαμπ, αποφάσισε προφανώς να κάνει το ίδιο και με τις φίλες του, και αυτό του βγαίνει αρκετά καλά. Χέρι-χέρι με έναν Νορβηγό ποδοσφαιριστή μόλις πριν από ένα μήνα, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει ερωτευτεί μια νέα γυναίκα.

Αποκαλύπτονται επιτέλους οι λόγοι της προδοσίας του Erling Haaland;

Προς το παρόν σε διακοπές στην ΊμπιζαΟ Haaland λέγεται ότι άφησε πίσω την κοπέλα του για να κάνει έρωτα με μια Κροάτισσα-βόμβα. Φωτογραφήθηκε αρκετές φορές με τη νέα του κατάκτηση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: ο πρώτος σκόρερ της Premier League φέρεται να έκλεψε Isabel Haugseng.

Πριν από αυτές τις φωτογραφίες, αυτός και η Ιζαμπέλ, αν και διακριτικοί, ήταν απόλυτα ερωτευμένοι. Πρόσφατα, ως υπογράφοντας συμβόλαιο με τον προμηθευτή εξοπλισμού του NikeΟ Χάαλαντ κάλεσε μάλιστα την αγαπημένη του στο Λονδίνο για να πάνε για ψώνια. Σε ηλικία 19 ετών, ο Bryne Fotballklubb στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, αναμφίβολα έμαθε για τον χωρισμό του στο διαδίκτυο όπως όλοι οι άλλοι.

Μια εκπληκτική κατάσταση, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι κοντά από την παιδική τους ηλικία και θα γνωρίζονται από την ακαδημία Bryne, όπου ο Ο παίκτης του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να πει πραγματικά τι θα οδηγούσε τον Νορβηγό επιθετικό στην αγκαλιά ενός σταρ της μόδας. Κληθείς να σχολιάσει τη σχέση του με την Isabel πριν από μερικές εβδομάδες, ένας στενός φίλος του εκμυστηρεύτηκε:

“Ο Erling είναι ένα πολύ λογικό άτομο, οπότε είναι φυσιολογικό γι’ αυτόν να έχει σχέση με κάποια που γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική γι’ αυτόν, του επιτρέπει να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο,

είπε.

Ποιος είναι ο νέος έρωτας του Νορβηγού Σάιμποργκ;

Η νέα κατάκτηση του επιθετικού ονομάζεται Ivana Knoll. Οι παπαράτσι τους φωτογράφισαν στην Playa Soeli, ένα παραλιακό κλαμπ στην Ισπανία. Αυτή η βόμβα είναι μια πρώην Μις Κροατία που είναι γνωστή για τα τολμηρά ρούχα της στα χρώματα της χώρας της. Είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της Luka Modric. Ήταν στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και στην Ολλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τελικός του Nations League.

Στις φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν, θα μπορούσαμε να δούμε το μοντέλο όλο χαμόγελα με μια μίνι φούστα και ένα ελαφρύ διαμελισμένο που αναδεικνύει όλες τις καμπύλες της. Η σταρ του ποδοσφαίρου ήταν ντυμένη απλά με ένα γαλάζιο διμερές. Η Knoll έσπευσε στη συνέχεια να μοιραστεί την Στιγμές ευθυμίας Με τον Νορβηγό καρδιοκατακτητή στο Instagram. ¨

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή η δημοσίευση ικανοποίησε την Ιζαμπέλ, άλλωστε είναι μόνο μια φωτογραφία και τίποτα δεν λέει ότι είναι πραγματικά μαζί. Εν τω μεταξύ, ο Νορβηγός πρέπει να απολαμβάνει ακόμα τις διακοπές του, γιατί η επανέναρξη έρχεται σύντομα με ασιατική περιοδεία και αγώνες εναντίον της Μπάγερν και Atlético de Madrid.

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Σίτι

Νέα