Ίντερ Μίλαν – RB Σάλτσμπουργκ πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [23/10]

Τρία προγνωστικά Ίντερ Μίλαν – RB Σάλτσμπουργκ

Περισσότερα από δύο γκολ

Η Ίντερ Μίλαν έχει πετύχει κατά μέσο όρο 2,6 γκολ και έχει δεχθεί μόλις ένα στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Οι Μαύροι και οι Μπλε έχουν μετατρέψει 13 φορές και έχουν δεχτεί 5 γκολ κατά τη διάρκεια αυτών των αγώνων.

Από την άλλη πλευρά, RB Salzburg κατέγραψε μέσο όρο 2,8 γκολ και 0,8 γκολ παθητικό στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους. Οι Red Bulls έχουν πετύχει 14 γκολ και έχουν δεχθεί τέσσερα.

Περιμένουμε λοιπόν ο αγώνας Ίντερ Μίλαν – RB Σάλτσμπουργκ να τελειώσει με περισσότερα από δύο γκολ στον πίνακα των σκόρερ.

Η Μίλαν ανοίγει το σκορ

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πήρε προβάδισμα στο σκορ στο πέντε από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους μεταξύ της Serie A και του Champions League. Η Μίλαν έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι Αυστριακοί πέτυχαν το πρώτο γκολ στο τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες μεταξύ του τοπικού πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει κερδίσει δύο και έχει φέρει μία ισοπαλία από τους αγώνες στους οποίους άνοιξε το σκορ.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, η Ίντερ Μίλαν θα πρέπει να είναι η πρώτη που θα ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση με τους Αυστριακούς.

Η νίκη παραμένει στο Μιλάνο

Οι “μπλαουγκράνα” πάνε σε αυτό το ματς με καλύτερο ρεκόρ από την RB Σάλτσμπουργκ στο Champions League. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι γνωρίζουν επίσης ότι δεν πρέπει να χάσουν αυτή την ευκαιρία για να προσπαθήσουν να περάσουν στην κορυφή του Δ’ ομίλου.

Για την ώρα, Inter στη δεύτερη θέση του ομίλου τους με διαφορά τερμάτων από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Είναι λοιπόν η ιδανική ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και να περάσει στην πρώτη θέση.

Οι Ιταλοί δεν έχουν χάσει ποτέ από τους Red Bulls, οπότε θα πρέπει να αποφύγουν λάθη που μπορεί να τους κοστίσουν ακριβά. Η Ίντερ Μίλαν έχει ήδη κερδίσει εναντίον της Μπενφίκα με 1-0 την τελευταία αγωνιστική, και είναι πλέον φαβορί για να πάρει και τους τρεις βαθμούς.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι Ίντερ Μίλαν – RB Σάλτσμπουργκ; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Περισσότερα από δύο γκολ 2
Η Μίλαν ανοίγει το σκορ 1.3
Inter Milan νίκη 1.09
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ίντερ Μίλαν Σάλτσμπουργκ

Inter Milan vs RB Salzburg Ιστορικό τελευταίων αγώνων

  • RB Salzburg 0 – 1 Inter Milan (26/04/1994).
  • Inter Milan 1 – 0 RB Salzburg (11/05/1994).
  • Inter Milan 4 – 0 RB Salzburg (07/12/2022).
  • RB Salzburg 3 – 4 Ίντερ Μιλάνο (09/08/2023).

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League: