Ίντερ Μίλαν – RB Σάλτσμπουργκ [24/10]

Ίντερ Μίλαν θα πρέπει να ξεπεράσει RB Salzburg Τρίτη στο Μιλάνο. Ο αγώνας, που είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 ώρα Γαλλίας, είναι μέρος της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναμέτρηση, διαβάστε όλες τις πιθανές ενδεκάδες του αγώνα Ίντερ Μίλαν – RB Σάλτσμπουργκ εδώ.

Ίντερ Μίλαν – RB Σάλτσμπουργκ: Προγνωστικό αγώνα

Η Ίντερ Μίλαν μπαίνει στον τρίτο γύρο του Champions League στην πρώτη θέση της Serie A με 22 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι είναι επίσης δεύτερη στον Δ’ όμιλο του Champions League. Η Ίντερ έχει τέσσερις βαθμούς, τον ίδιο απολογισμό με τον Ρεάλ Σοσιεδάδμετά την ισοπαλία 1-1 με τους Βάσκους και τη νίκη 1-0 επί της Μπενφίκα.

Από την πλευρά της, η RB Σάλτσμπουργκ πηγαίνει στην αγωνιστική σε θέση οδηγού. δεύτερη στο αυστριακό πρωτάθλημα με 23 βαθμούς. Το Gerhard Struber κέρδισε επτά, έφερε δύο ισοπαλίες και έχασε δύο.

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι Red Bulls έχουν κερδίσει 0×2 κόντρα στην Μπενφίκα και έχουν χάσει 0×2 κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε αυτό το τουρνουά. Οι Αυστριακοί έχουν συγκεντρώσει τρεις βαθμούς και βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου την οποία μοιράζονται με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, την Ίντερ και την Μπενφίκα.

Σε αυτό το παιχνίδι, η Ίντερ Μιλάνου θα είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση με τους Αυστριακούς.

Ίντερ Μίλαν – RB Σάλτσμπουργκ: Συνθέσεις

Football Club Internazionale Milano

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι επέλεξε για αυτή την περίσταση σχηματισμό 3-5-2. Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Yann Sommer, Francesco Acerbi, Stefan de Vrij, Benjamin Pavard, Federico Dimarco, Henrij Mjitaryán, Hakan Çalhanoğlu, Nicolò Barella, Matteo Darmian, Lautaro Martínez και Marcus Thuram.

Μάρκο Αρναούτοβιτς (τραυματισμός στον προσαγωγό) και Juan Guillermo Cuadrado (μυϊκός τραυματισμός) θα χάσει αυτόν τον αγώνα. Η Μίλαν, από την άλλη πλευρά, δεν έχει απουσίες για σήμερα.

Red Bull Salzburg

Οι Ρεντ Μπουλς θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-3-3. Το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους Αλεξάντερ Σλάγκερ, Αμάρ Ντέντιτς, Ουμάρ Σολέ, Σαμσόν Μπαϊντού, Αλέκα Τέρζιτς, Λούκας Γκούρνα-Ντουάθ, Νικολάς Καπάλντο, Φορσόν Αμανκούα, Όσκαρ Γκλουχ, Ρόκο Σίμιτς και Καρίμ Κονατέ.

Η Σάλτσμπουργκ φτάνει χωρίς Bryan Okoh (τραυματισμός στο μηρό) και Lukas Wallner (ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλο). Συμμετέχουν οι Justin Omoregie (προβλήματα στην πλάτη), Kamil Piątkowski (τραυματισμός στη γάμπα) και Fernando y Sekou Koita (διάταση του προσαγωγού μυός).

Mads Bidstrup είναι επίσης αμφίβολος λόγω προβλημάτων υγείας. Η αυστριακή ομάδα δεν έχει έναν παίκτη που έχει προφυλακιστεί για τον αγώνα με την Ίντερ Μίλαν.