ΑΕΚ-Μασσαλία: πιθανές ενδεκάδες (09/11) – Λιγκ Europa

Η ΑΕΚ και η Ολιμπίκ ντε Μασσαλία είναι έτοιμες για τη ρεβάνς. Για να πάρετε μια ιδέα για τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ματς, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις λίστες compos ΑΕΚ – Μαρσέιγ.

ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Προγνωστικό αγώνα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου 2023 από τις 21:00 (ώρα Γαλλίας) στο Stade Αγία Σοφία, γνωστότερο ως ΑΕΚ Αρένα. Προβλέπεται και δεύτερη μονομαχία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ολιμπίκ ντε Μασσαλία. Αυτός ο αγώνας αποτελεί μέρος του 4e ημέρα Europa League Β’ όμιλος.

Πρώτα απ’ όλα, ας μιλήσουμε για την γηπεδούχο ομάδα. Η ΑΕΚ προέρχεται από μια ήττα από τους αντιπάλους της σήμερα το απόγευμα στο 3e ημέρα. Οι Έλληνες έχασαν με 3-1 στο πορτοκαλί ποδηλατοδρόμιο. Πλέον έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στο ενεργητικό τους, για ένα δεύτερη θέση με 4 βαθμούς στο ταμπλό. Στο εντός έδρας πρωτάθλημα, η ΑΕΚ είναι 3e με 21 βαθμούς από 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Ο ελληνικός σύλλογος έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να υποδεχτούν κατάλληλα τους παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο.

Η Μαρσέιγ, από την πλευρά της, είναι στην κορυφή του Β’ ομίλου του Europa League Πρωτάθλημα με 5 βαθμούς. Αήττητη στη διοργάνωση, έχει απολογισμό 2 ισοπαλίες και 1 νίκη. Η Ολιμπίκ ντε Μασσαλία είναι η ομάδα που σκοράρει τα περισσότερα γκολ και δέχεται τα περισσότερα στον όμιλό της. Οι “Φωκείς” έχουν διαφορά τερμάτων +2, δηλαδή 8 γκολ που έχουν πετύχει και 6 που έχουν δεχθεί. Στη Ligue 1 η Uber τρώει, Μαρσέιγ επιστρέφει από την ισοπαλία και καταλαμβάνει την 9η θέσηe place. Ο απολογισμός του Γκατούζο στα τελευταία 5 παιχνίδια είναι αρνητικός, με 3 ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη.

ΑΕΚ OM Compos

Πιθανή σύνθεση ΑΕΚ – Μαρσέιγ

Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων.

ΑΕΚ

Πλήρη μέλη Αθανασιάδης – Djibril Sidibe – Γεράσιμος Μήτογλου – Alexander Callens – Milad Mohammadi – Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος – Jens Jonsson – Niclas Eliasson – Rodolfo Pizarro – Steven Zuber – Ezequiel Ponce

Απόντες λόγω τραυματισμού none

Απουσιάζει λόγω αναστολής κανένας

Μασσαλία

Πλήρη μέλη Pau Lopez – Samuel Gigot – Chancel Mbemba – Renan Lodi – Jonathan Clauss – Geoffrey Kondogbia – Valentin Rongier – Jordan Vertout – Amine Harit – Ismaila Sarr – Pierre-Emerick Aubameyang

Απόντες λόγω τραυματισμού Azzedine Ounahi – Pedro Ruiz

Απών λόγω αναστολής κανένας

Νέα για το πρωτάθλημα Europa: