Αζερμπαϊτζάν – Αυστρία πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [16/10]

Τρεις προβλέψεις Αζερμπαϊτζάν – Αυστρία

Νίκη της Αυστρίας

L’Αζερμπαϊτζάν και η Αυστρία συναντήθηκαν σε 5 περιπτώσεις, με τους γηπεδούχους δεν έχουν κερδίσει ούτε έναν αγώνα. Η Αυστρία είναι ιστορικά ανώτερη και το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα ενισχύει τις πιθανότητες νίκης της.

Οι Αυστριακοί πέτυχαν καλά αποτελέσματα στο Euro 2024 και έχασαν μόνο μία φορά σε επτά αγώνες. Έχουν κερδίσει εναντίον της ΣουηδίαςΜολδαβία, Εσθονία και Αζερμπαϊτζάν. Η ομάδα της Ανατολικής Ευρώπης δεν είχε την ίδια τύχη και έχει ήδη χάσει τρεις φορές στη διοργάνωση μέχρι στιγμής.

Περισσότερα από 1,5 γκολ συνολικά

Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει πρόσφατα. Η Αυστρία σκόραρε εναντίον του Βελγίου και της Σουηδίας- το Αζερμπαϊτζάν κέρδισε 2-0 στον τελευταίο του αγώνα εναντίον της Εσθονίας.

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με 5 γκολ στο τελικό σκορ, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από αυτές τις αποδόσεις. Επιπλέον, ο μέσος όρος των τερμάτων στα παιχνίδια μεταξύ της Αυστρίας και του Αζερμπαϊτζάν είναι 3.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Η Αυστρία και το Αζερμπαϊτζάν σκόραραν και οι δύο στους τελευταίους αγώνες τους. Πρόκειται για δύο ομάδες που, τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον, έχουν δείξει μεγάλη ικανότητα να πετυχαίνουν γκολ.

Η Αυστρία προηγείται 10 διαδοχικοί αγώνες με τουλάχιστον ένα γκολ και το Αζερμπαϊτζάν έχουν από δύο παιχνίδια. Αν και οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, φαίνεται ότι ο πίνακας θα είναι γεμάτος γκολ και από τις δύο πλευρές.

Αζερμπαϊτζάν Αυστρία πρόγνωση

Τελευταία παιχνίδια από Αζερμπαϊτζάν εναντίον Αυστρίας

Αυτό είναι τοπρόσφατη ιστορία Αζερμπαϊτζάν εναντίον Αυστρίας:

  • Αυστρία 4-1 Αζερμπαϊτζάν (24 Μαρτίου 2023)
  • Αζερμπαϊτζάν 1-4 Αυστρία (7 Οκτωβρίου 2011)
  • Αυστρία 3-0 Αζερμπαϊτζάν (8 Οκτωβρίου 2010)
  • Αζερμπαϊτζάν 0-0 Αυστρία (7 Σεπτεμβρίου 2005)
  • Αυστρία 2-0 Αζερμπαϊτζάν (8 Σεπτεμβρίου 2004)

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις της Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Νίκη της Αυστρίας 1.35
Περισσότερα από 1.5 γκολ συνολικά 1.22
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 2.00
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν