Αζερμπαϊτζάν-Σουηδία: δωρεάν πρόβλεψη (16/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

3 Προβλέψεις Αζερμπαϊτζάν – Σουηδία

Νίκη Σουηδίας

Σε μερικούς αγώνες, είναι εύκολο να αποφασιστεί ο νικητής, και για αυτόν τον αγώνα Αζερμπαϊτζάν – Σουηδία, υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί.

L’Σουηδική εθνική ομάδα είναι τρίτη στον όμιλο F με 7 βαθμούς, μετά από δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στη διοργάνωση.

Αν και οι γηπεδούχοι είναι δεύτεροι στη βαθμολογία με 4 βαθμούς, το ρεκόρ μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι υπέρ τους. Το Αζερμπαϊτζάν δεν έχει κερδίσει ποτέ αγώνα εναντίον της Σουηδίας.

Το Αζερμπαϊτζάν έχει συνολικάμία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους όσον αφορά τα αποτελέσματα στη διοργάνωση, αλλά οι Σουηδοί έχουν σαφή υπεροχή έναντι του Αζερμπαϊτζάν.

Μόνο μία ομάδα σκοράρει

Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων δείχνει ότι η εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν δεν θα καταφέρει να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει ποτέ εναντίον της Σουηδίας.

Στην τελευταία τους αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην εστία της Σουηδίας.

L’Εθνική ομάδα Αζερμπαϊτζάν δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε τρεις από τους δέκα τελευταίους αγώνες της. Αυτό, σε συνδυασμό με τη σταθερότητα της σουηδικής άμυνας, καθιστά απίθανο να καταφέρουν οι γηπεδούχοι να σκοράρουν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ, αν έχουν δεχτεί, στα επτά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια τους.

Περισσότερα από 2.5 γκολ

Η γηπεδούχος ομάδα έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 1,4 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Στον ίδιο αριθμό αγώνων, η Σουηδία έχει κατά μέσο όρο 2,3 γκολ.

Ο μέσος όρος των γκολ που σημείωσε η φιλοξενούμενη ομάδα στις προηγούμενες συναντήσεις της με το Αζερμπαϊτζάν είναι 3 γκολ ανά αγώνα.

Αζερμπαϊτζάν Σουηδία πρόβλεψη

Τελευταία παιχνίδια Αζερμπαϊτζάν – Σουηδία

  • Σουηδία 5-0 Αζερμπαϊτζάν (27.03.23)
  • Σουηδία 3-0 Αζερμπαϊτζάν (07.10.01)
  • Αζερμπαϊτζάν 0-1 Σουηδία (02.09.00)

Καλύτερες προβλέψεις για Αζερμπαϊτζάν – Σουηδία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Euro 2024 :