Αμβέρσα – Πόρτο Προβλέψεις: Streaming, τελευταία νέα και ζωντανό σκορ [25/10]

Porto θα ταξιδέψει στην Αμβέρσα με στόχο να αναβιώσει τις ελπίδες της για το Champions League. Ο αγώνας είναι μέρος της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Εδώ είναι το Πρόβλεψη Αμβέρσα – FC Porto.

3 προβλέψεις για Royal Antwerp – FC Porto

Ισοπαλία πρώτου ημιχρόνου

Και οι δύο ομάδες είχαν παρόμοιες ευκαιρίες για να κερδίσουν το πρώτο 45λεπτο του αγώνα Royal Antwerp – FC Porto. Η γηπεδούχος ομάδα υπερτερεί σημειώνοντας 0.8 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, ενώ οι Πορτογάλοι έχουν χαμηλότερο μέσο όρο. Ο μέσος όρος τους ήταν 0,6 στο πρόσφατο head-to-head ρεκόρ τους.

Για το λόγο αυτό, αναμένουμε ότι και οι δύο θα φτάσουν κατά μέσο όρο σε 1.4 goal στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Royal Antwerp FC έχει ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο των πέντε τελευταίων μεταξύ τους αναμετρήσεων. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με μεγάλο πλεονέκτημα. FC Porto σκόραρε για πρώτη φορά σε τρεις από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους.

Over 2.75 γκολ

Η Royal Antwerp FC πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με μέσο όρο πάνω από 1.6 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε διάφορες διεθνείς διοργανώσεις. Σε αντίθεση με τους παίκτες από την Primeira Liga, οι οποίοι πηγαίνουν σε αυτή την αναμέτρηση με έναν μέτριο μέσο όρο 1 γκολ στις τελευταίες πέντε μονομαχίες τους σε διάφορα τουρνουά.

Για το λόγο αυτό, αναμένουμε ότι η αναμέτρηση Ρόγιαλ Αντβέρπ – ΦΚ Πόρτο θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. θα έχει μέσο όρο βαθμολογίας 2,6 μετά από ενενήντα λεπτά.

Ωστόσο, οι παίκτες της Jupiler Pro League δεν έχουν καλή απόδοση στους πρόσφατους αγώνες τους. Royal Antwerp έχει κερδίσει μόλις δύο αγώνεςΑπό τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους έχουν φέρει δύο ισοπαλίες και έχουν χάσει ένα. Σε αντίθεση με τους παίκτες της FC Porto, οι οποίοι κατάφεραν να τη νίκη σε τέσσερις περιπτώσεις εκτός έδρας, αλλά έχασε μόνο μία φορά.

Επιπλέον, τα στατιστικά στοιχεία είναι υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Η Royal Antwerp FC έχει 75 τοις εκατό ποσοστό επιτυχίας. πιθανότητες να σκοράρουν σε αυτό το ματς. Η FC Porto δεν έχει καταφέρει να κρατήσει καθαρό φύλλο στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

FC Porto νίκη

Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα. Βασιλική Αμβέρσα δεν έχει βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου Η στη φάση των ομίλων. Σε αντίθεση με την Πόρτο, στη δεύτερη θέση με τρεις μονάδες πίσω από τη Βαρκελώνη.

Στον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρόγιαλ Αντβέρπ προέρχεται από νίκη επί της FC Barcelona. Πρώτα εναντίον της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια εναντίον της Σαχτάρ. Ενώ η Πόρτο κέρδισε την πρώτη κόντρα στη Σαχτάρ και έχασε τον δεύτερο αγώνα εναντίον των blaugranas. Η ομάδα της Primeira Liga είναι σε θέση να προκριθεί στον δεύτερο γύρο.

Η Ρόγιαλ Αντβέρπ σημείωσε επίσης κατά μέσο όρο 1,4 γκολ στην έδρα της στους πιο πρόσφατους αγώνες τους. Σε αντίθεση με την Πόρτο, η οποία σημείωσε 1.6 γκολ στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Ισοπαλία πρώτου ημιχρόνου

2.28

Περισσότερα από 2.75 γκολ στον αγώνα

2.14

Νίκη του Πόρτο

2.04

Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλλουν.

Κατάλογος αγώνων Αμβέρσας – FC Porto

Αυτοί οι δύο αντίπαλοι στην Ευρώπη θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Τετάρτη 25 Οκτωβρίου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την τρίτη ημέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Ελέγξτε τις αποδόσεις της Betway για αυτές τις προβλέψεις.

Οι ποσοστώσεις μπορεί να διαφέρουν