Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ: δωρεάν πρόβλεψη (07/11) – Champions League

3 προγνωστικά Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ

Νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης

Σε αυτόν τον αγώνα Ατλέτικο – Σέλτικ, οι γηπεδούχοι θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τηνπλεονέκτημα έδρας. Η Σέλτικ έχει χάσει τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον ισπανικών ομάδων. Γεγονός που ευνοεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει κερδίσει μόλις τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. εντός έδρας.

Η Σέλτικ δεν έχει κερδίσει κανέναν από τους τρεις τελευταίους αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, η Σέλτικ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες από 12 παιχνίδια.

Το φαβορί του αγώνα είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κατέχει την τέταρτη θέση σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στον κόσμο. Με 5 βαθμούς και στην δεύτερη θέση στον όμιλο Ε, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουν στη διοργάνωση απέναντι σε μια Σέλτικ που βρίσκεται στην τελευταία θέση και ελπίζει σε ένα θαύμα για να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Και οι δύο σκοράρουν

Δεδομένης της 2-2 στο την τελευταία τους συνάντηση στον τρίτο γύρο του Champions LeagueΗ Σέλτικ μπορεί να σκοράρει σε αυτό το παιχνίδι. Επιπλέον, οι άμυνες και των δύο ομάδων έχουν δεχθεί γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια τους.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια τους, εκ των οποίων δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και έχουν δεχθεί γκολ από τους αντιπάλους τους σε επτά από αυτά τα δέκα παιχνίδια. Η Ατλέτικο, από την άλλη πλευρά, έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τελευταία 10 παιχνίδια της. Μόνο σε δύο από αυτά τα παιχνίδια έχουν κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα.

Λιγότερα από 3.5 γκολ

Αν και οι δύο ομάδες έχουν δεχτεί γκολ σε οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια τους, ο μέσος όρος των γκολ που δέχεται η Ατλέτικο είναι 1,1 και της Σέλτικ είναι 1 γκολ ανά παιχνίδι. Επομένως, είναι πιθανό οι δύο ομάδες να μην πετύχουν πολλά γκολ σε αυτόν τον αγώνα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κατά μέσο όρο 2,3 γκολ στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Και στον ίδιο αριθμό αγώνων, Celtic έχουν μέσο όρο 2 γκολ.

Στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο μέσος όρος των γκολ που σημειώθηκαν ήταν 2,3 γκολ ανά παιχνίδι. Και η διαφορά τερμάτων είναι 5:2 υπέρ της Ατλέτικο.

Πρόβλεψη ΑΤΜ Σέλτικ

Καλύτερες προβλέψεις Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ Τελευταία Ματς

  • Σέλτικ 2-2 Ατλέτικο 25/10/2023
  • Σέλτικ 0-1 Ατλέτικο 30/11/2011
  • Ατλέτικο 2-0 Σέλτικ 15/09/2011

Τελευταία νέα της ομάδας

Ενημερωθείτε για τα νέα του Champions League: