Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ: σύνθεση (07/11) – Champions League

Το Τσάμπιονς Λιγκ φτάνει στη φάση των ομίλων την 4η αγωνιστική, με τις εξής αναμετρήσεις να προσφέρονται Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ. Και οι δύο ομάδες θα θέλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να βάλουν τους καλύτερους παίκτες από κάθε πλευρά να αγωνιστούν. Εδώ είναι τα compos Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ: Προγνωστικό αγώνα

Η ισπανική ομάδα έχει πλεονέκτημα έδρας σε αυτόν τον αγώνα Ατλέτικο – Σέλτικ. Ο σύλλογος της πρωτεύουσας προέρχεται από ένα ήττα από τη Λας Πάλμας για την 12η αγωνιστική της LaLiga. Η ήττα με 2-1 αφήνει την Ατλέτικο τέταρτη στον πίνακα με οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Στον προτελευταίο της αγώνα, κέρδισε 2-1 στην έδρα της Αλαβές. Αυτή θα είναι η έκτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της Ατλέτικο.

Η Σέλτικ, από την άλλη πλευρά, δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τρία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Είναι… στον πάτο του ομίλου Ε με μία ισοπαλία και δύο ήττες από τα παιχνίδια τους. Στο εγχώριο πρωτάθλημά της, ωστόσο, είναι πρώτη με 35 βαθμούς μετά από 10 νίκες και 2 ισοπαλίες. σε 12 παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί για τη νίκη λόγω της προτεραιότητας που έχει στο πρωτάθλημά της.

Οι αποδόσεις για αυτό το παιχνίδι είναι υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αμυνθεί στην έδρα της και θα ψάξει τους βαθμούς που χρειάζεται για να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς πολλά γκολ και όπου και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν.

Ατλέτικο – Σέλτικ: Πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Ντιέγκο Σιμόνε αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 3-5-2.

Jan Oblak, Stefan Savic, Axel Witsel, Mario Hermoso, Nahuel Molina, Pablo Barrios, Koke, Saúl Ñíguez, Javi Galán, Antoine Griezmann και Álvaro Morata.

Η Ατλέτικο δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Μέμφις Ντεπάι, Ίβο Γκρμπιτς, Τόμας Λεμάρ, Ραϊνίλντο και Σαμουέλ Λίνο.

Τιμωρημένος: Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ θα απουσιάσει μετά την αποβολή του με κίτρινη κάρτα.

Celtic Glasgow

Μπρένταν Ρότζερς θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα σχηματισμό 4-3-3.

Κάτοχοι Joe Hart, Alistair Johnston, Cameron Carter-Vickers, Liam Scales, Greg Taylor, Matt O’Riley, Callum Mcgregor, Paulo Bernardo, Daizen Maeda, Kyogo Furuhashi και Luis Palma.

Η Σέλτικ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Στίβεν Γουέλς, Λιέλ Αμπάντα και Ρέο Χατάτε.

Αποβλήθηκε: κανένας.

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions Leagueub Atlético de Madrid