Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα: Σύνθεση ομάδας (06/12) – Europa League

Ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής μεταξύ Villarreal και Μακάμπι Χάιφα θα διεξαχθούν τελικά σήμερα. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο περιθώριο των ομίλων του Europa League. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ματς, διαβάστε το μήνυμά μας Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα επίσημη σύνθεση της αναμέτρησης.

Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα : Προγνωστικό αγώνα

Έχοντας ήδη προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League, η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την Τετάρτη τη Μακάμπι Χάιφα σε ένα ματς που θα έχει αναβληθεί λόγω του πολέμου στο Ισραήλ. Ως εκ τούτου, ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Η ομάδα της Καστελόν θα επιδιώξει να ενισχύσει τις πιθανότητές της να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου F και της να διατηρήσει το αήττητο ρεκόρ της υπό τον Μαρθελίνο Γκαρσία, απέναντι σε μια ισραηλινή ομάδα που έχει φέρει μόνο μία ισοπαλία σε ηπειρωτικές διοργανώσεις.

Παρά την δύσκολο ξεκίνημα απέναντι στον Παναθηναϊκό (2-0), τα υποβρύχια έχουν διατηρήσει έναν καλό ρυθμό στο πρωτάθλημα. Μετά από εκείνο το ματς, οι Καστελονένσες έχουν κερδίσει μόνο τις Ρεν (1-0), Μακάμπι Χάιφα (1-2) και Παναθηναϊκό (3-2) για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από την πλευρά της, η Μακάμπι Χάιφα αποδείχθηκε μια μεγάλη απογοήτευση σε αυτό το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Αν και δεν περιμέναμε να είναι στην κορυφή, περιμέναμε να παλεύει για τη δεύτερη θέση, αλλά απέχει πολύ από αυτόν τον στόχο με μόλις έναν βαθμό και διαφορά -7.

Η ομάδα του Μαρθελίνο Γκαρσία Τοράλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση. δεύτερη θέση στον όμιλο F με εννέα βαθμούς, τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Stade Rennaisτους αντιπάλους τους την επόμενη και τελευταία αγωνιστική. Οι πιθανότητες να τερματίσει πρώτη στον όμιλο θα αυξηθούν αν κερδίσει τους Ισραηλινούς, που είναι τελευταίοι στον όμιλο, καθώς θα περάσει στην τελική φάση. ισοβαθμούν στους 12 βαθμούς με τους Γάλλους, για τους οποίους αρκεί η ισοπαλία, καθώς έχουν το πλεονέκτημα της διαφοράς τερμάτων.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 9 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του εν λόγω τουρνουά. Η Βιγιαρεάλ κέρδισε με σκορ 1-2. Η Βιγιαρεάλ έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Πιθανές ενδεκάδες Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα

Ο Marcelino García παίζει με ένα 4-4-2.

Πλήρη μέλη : Filip Jörgensen, Juan Foyth, Raúl Albiol, Jorge Cuenca, Alfonso Pedraza, Adrià Altimira, Santi Comesaña, Dani Parejo, Alejandro Baena, Gerard Moreno και José Luis Morales.

Απόντες λόγω τραυματισμού Aissa Mandi, Alberto Moreno, Alexander Sørloth, Daniel Parejo, Denis Suárez και Yéremi Pino.

Σε αναστολή: κανένας.

Ο Messay Dego στήνει ένα 4-5-1.

Πλήρη μέλη : Shareef Keouf, Daniel Sundgren, Abdoulaye Seck, Lorenco Šimić, Pierre Cornud, A. Khalaili, T. Chery, Ali Mohamed, M. Jaber, I. Hajaj και Frantzdy Pierrot.

Δεν υπάρχουν παίκτες που απουσιάζουν λόγω τραυματισμού.

Ανασταλμένοι κανένας.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για το ισπανικό ποδόσφαιρο