Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Πορτογαλία: σύνθεση [16/10]

The Βοσνία-Ερζεγοβίνη λαμβάνει την Πορτογαλία από Κριστιάνο Ρονάλντο στα προκριματικά του Euro 2024 στη Γερμανία. Πριν ποντάρετε στις δύο ομάδες, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα. compos Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Πορτογαλία

Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Πορτογαλία: Προγνωστικό αγώνα

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη μπαίνει σε αυτή τη φάση της κορυφαίας διεθνούς διοργάνωσης της UEFA εις βάρος της Πορτογαλίας. τέταρτη θέση στον όμιλο J. Οι Χρυσόλευκοι έχουν εννέα βαθμούς σε εννέα αγώνες, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκονται στην πρώτη τετράδα. tι τρεις νίκες και τέσσερις ήττες στο τουρνουά..

Οι Dragons νίκησαν την Ισλανδία 3×0 και έχασαν από τη Σλοβακία 2×0 και την Πορτογαλία 3×0 στους πρώτους αγώνες τους. Στους επόμενους αγώνες τους, έχασαν από το Λουξεμβούργο με 0×2, κέρδισαν το Λιχτενστάιν με 2×1 και έχασαν από τη Σλοβακία με 2×0 και την Πορτογαλία με 3×0. Έχασαν επίσης από το Λουξεμβούργο με 0×2 και ηττήθηκαν από την Ισλανδία με 1×0.

Η ομάδα της Βοσνίας έπαιξε πέντε αναμετρήσεις με την Πορτογαλία και δεν κατάφερε ποτέ να την κερδίσει. Θα επιδιώξουν να βάλουν τέλος στην κακή τους πορεία σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι για να πετύχουν τον στόχο τους, θα πρέπει να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους, καθώς οι Πορτογάλοι δεν θα χάσουν την ευκαιρία να βελτιώσουν το ρεκόρ τους.

Σε αντίθεση με τους “χρυσοκίτρινους”, η Πορτογαλία δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε καλύτερη θέση στη φάση των νοκ άουτ αγώνων. Οι Λουζιτανοί έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στο EURO 2024 με μια τέλεια πορεία μετά από ένα τέλειο σκορ. κερδίζοντας τα επτά από τα επτά παιχνίδια τους.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ νίκησε το Λιχτενστάιν 4×0, το Λουξεμβούργο 0×6 και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη 3×0 στους πρώτους αγώνες της. Στη συνέχεια κέρδισε την Ισλανδία και τη Σλοβακία 0×1, συνέτριψε το Λουξεμβούργο 9×0 και νίκησε τη Σλοβακία 3×2.

Σε αυτόν τον αγώνα, η εθνική Πορτογαλίας ξεκινά ως φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς στην αναμέτρηση με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Σύνθεση για το παιχνίδι Βοσνία-Ερζεγοβίνη – Πορτογαλία

Εθνική ομάδα Βοσνίας-Ερζεγοβίνης

Τα Χρυσά Κρίνα θα παρατάξουν ένα σχηματισμό 4-2-3-1.

Αρχικό σχήμα Ibrahim Šehić, Sead Kolašinac, Dennis Hadžikadunić, Adrian Barišić, Amar Dedić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Ermedin Demirovic, Amar Rahmanović, Miroslav Stevanović και Edin Džeko.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν πλήρη ενδεκάδα για την αναμέτρηση με την Πορτογαλία, χωρίς τραυματίες ή προειδοποιημένους παίκτες.

Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες επιλέγει σχηματισμό 4-1-3-2.

Diogo Costa, João Cancelo, António Silva, Rúben Dias, Diogo Dalot, João Palhinha, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Rafael Leão, Cristiano Ronaldo και Gonçalo Ramos.

Όπως και οι “δράκοι”, οι Πορτογάλοι θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όλη την ομάδα τους, χωρίς να υπάρχει κανένας παίκτης τιμωρημένος ή προειδοποιημένος για αυτή την περίπτωση.

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024