Βουλγαρία-Ουγγαρία: δωρεάν πρόβλεψη (16/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Τρεις προβλέψεις για τον αγώνα Βουλγαρία – Ουγγαρία

Νίκη για τους φιλοξενούμενους

Από τότε που ο Μάρκο Ρόσι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας το 2018, έχει παρουσιάσει σαφή ανοδική πορεία στις εμφανίσεις της. Εξασφάλισαν την τέταρτη παρουσία στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την παραμονή τους στην κατηγορία Α του UEFA Nations League.

Ουγγαρία καθησυχασμένος από το φινίρισμα δεύτερος σε ένα γκρουπ με την Ιταλία, τη Γερμανία και την Αγγλία. Με την ευκαιρία αυτή, πέτυχαν δύο αξιομνημόνευτα αποτελέσματα νικώντας τους Γερμανούς και τους Άγγλους ως επισκέπτες.

Ωστόσο, ως ηγέτης της ομάδας G, η Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει μια βουλγαρική ομάδα που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι στα προκριματικά. Ο απολογισμός της είναι δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Επιπλέον, οι Βούλγαροι έχουν κερδίσει μόνο στην Ουγγαρία. δύο φορές σε 12 αγώνες. Η τελευταία φορά ήταν το 2005.

Η Ουγγαρία διατηρεί το κεφάλι της πάνω από το νερό

Μία από τις πατέντες που κατέχει η ομάδα που προπονεί ο Ιταλός είναι αυτή του αμυντική φερεγγυότητα. Με μια γραμμή τριών κεντρικών αμυντικών που αποτελείται από τους Ádám Lang, Attila Szalai και τον έμπειρο Willi Orbán, προσφέρουν αυτή την ασφάλεια. Το ίδιο ισχύει και για τον τερματοφύλακα της Ferencváros, Dénes Dibusz, ο οποίος έχει μέσο όρο σχεδόν τρεις αποκρούσεις (2,8) ανά παιχνίδι..

Αυτή η δύναμη, που απέκτησαν στις αξέχαστες θριάμβους κατά Γερμανία καιΑγγλία. Και στις δύο περιπτώσεις κέρδισαν με σκορ 0-1 και 0-4, αφήνοντας τους αήττητους.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Ο μέσος όρος τερμάτων των Magical Magyars δεν είναι ο υψηλότερος. Απλά 11 γκολ σε έξι αγώνες και 1,8 γκολ ανά αγώνα. Ωστόσο, με τον επιθετικό Barnabás Varga σε άνοδο και μεγάλα όπλα όπως ο Dominik Szoboszlai, θα πρέπει να φτάσουν στο απαραίτητο βάθος.

Ο μέσος της Λίβερπουλ γίνεται πιο επικίνδυνος χάρη στην το δυνατό του σουτ από μέση απόσταση και την ακρίβειά του από το σημείο του πέναλτι. Εκτός από την ικανότητά του να σκοράρει γκολ, παίζει επίσης βασικό ρόλο στις στημένες φάσεις, καθώς είναι υπεύθυνος για την έμμεσα ελεύθερα λακτίσματα και έδωσε περισσότερες ασίστ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι (2,8).

Βουλγαρία, από την πλευρά της, δέχθηκε 10 γκολ μέχρι στιγμής στα πλέι οφ και στα τρία τελευταία παιχνίδια με τους φιλοξενούμενους έχουν δεχθεί επτά γκολ.

Bulgari Ουγγαρία Πρόβλεψη

Καλύτερες προβλέψεις για Βουλγαρία – Ουγγαρία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Βουλγαρία – Ουγγαρία Τελευταίοι αγώνες

  • Ουγγαρία 3-0 Βουλγαρία (27.03.23)
  • Βουλγαρία 1-3 Ουγγαρία (08.10.20)
  • Ουγγαρία 1-1 Βουλγαρία (29.02.12)
  • Βουλγαρία 2-0 Ουγγαρία (08.10.05)
  • Ουγγαρία 1-1 Βουλγαρία (30.03.05)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το EURO 2024 :