Βόρεια Ιρλανδία-Δανία: δωρεάν πρόβλεψη (20/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

3 Προβλέψεις Βόρεια Ιρλανδία – Δανία

Μόνο η Δανία σκοράρει

Η ομάδα του Μάικλ Ο’Νιλ σκόραρε μόνο σε δύο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχουν παίξει σε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες.

Οι “πρασινόλευκοι” έχασαν από τη Σλοβενία με 4-2, το Καζακστάν με 1-0 και νίκησαν το Σαν Μαρίνο με 3-0. Στη συνέχεια, έπεσαν από τα μαλακά απέναντι στη Σλοβενία και έχασαν 0-1 και η Φινλανδία τους νίκησε 4-0.

Σε αντίθεση με τους Βορειοϊρλανδούς, η εθνική ομάδα της Δανίας κατάφερε να μετατρέψει στα πέντε από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της μηχανικής ντομάτας κέρδισε πρώτα τον Άγιο Μαρίνο με 4-0, στη συνέχεια τη Φινλανδία με 0-1 και το Καζακστάν με 3-1, πριν νικήσει τον Άγιο Μαρίνο με 1-2 και τη Σλοβενία με το ίδιο σκορ.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα της Μαρίνης, η οποία δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα της Ν, η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας κέρδισε το πρώτο ημίχρονο σε καμία από τις τρεις τελευταίες συναντήσεις με τη Δανία. Ενώ και οι Κόκκινοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε κανένα από τα παιχνίδια τους.

2 ή περισσότερα γκολ

Ο πρασινολευκός στρατός σκοράρει γενικά 0,8 γκολ εναντίον της εθνικής ομάδας της Δανίας. Αντίθετα, η κόκκινη ομάδα σκοράρει 1,27 γκολ εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η μέση αναλογία των γκολ που σημειώθηκαν σε αγώνες μεταξύ της ομάδας της Βόρειας Ιρλανδίας και της ομάδας του Όλσεν είναι 2,07.

Παρ’ όλα αυτά, οι Iron Men έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και δύο γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους.. Αντίθετα, η ομάδα του Kasper Hjulmand έχει πετύχει κατά μέσο όρο 2,4 γκολ και έχει δεχθεί 0,6 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Οι Δανοί κερδίζουν

Μετά τη νίκη επί της Σλοβενίας, η ομάδα με τη μηχανική ντομάτα μπήκε στον αγώνα συγκεντρωμένη και με καλή διάθεση.

Οι “κόκκινοι δυναμίτες” θα δώσουν τον τελευταίο αγώνα του ομίλου τους στα ευρωπαϊκά προκριματικά, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να επιβάλουν το παιχνίδι τους και να διευρύνουν τη διαφορά από τους κοντινούς τους αντιπάλους. Μια ακόμη νίκη θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση του τουρνουά ως ηγέτες του ομίλου H.

Ένας άλλος παράγοντας υπέρ της ομάδας του Όλσεν είναι ότι οι εμφανίσεις της στα τελευταία πέντε παιχνίδια ήταν καλύτερες από αυτές των Βορειοϊρλανδών.

Προβλέψεις IRN Δανία

Καλύτερες αποδόσεις Βόρεια Ιρλανδία – Δανία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν