Βόρεια Ιρλανδία-Δανία: πιθανές ενδεκάδες (20/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Βόρεια Ιρλανδία-Δανία προεπισκόπηση

L’Equipe Βόρεια Ιρλανδία μπαίνει στον αγώνα στην πέμπτη θέση στον όμιλο H με 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Michael O’Neill κέρδισε δύο αγώνες, δεν έφερε καμία ισοπαλία και έχασε επτά. Επιπλέον, η γηπεδούχος ομάδα κατέγραψε επτά γκολ και 13 τέρματα που δέχτηκαν σε εννέα προκριματικούς αγώνες.

Ως εκ τούτου, οι άνδρες του στρατού δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Euro 2024.

Ωστόσο, η ομάδα του Kasper Hjulmand πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι ως ηγέτης του ομίλου H με 22 βαθμούς.

Η ομάδα του Όλσεν έχει ρεκόρ επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε εννέα αγώνες. Όσον αφορά τα γκολ, η ομάδα της μηχανικής ντομάτας πέτυχε 19 γκολ και δέχθηκε 8.

Σε αντίθεση με τους Πράσινους και τους Λευκούς, ο Κόκκινος Δυναμίτης βρίσκονται στα πρόθυρα της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά του αγώνα, τη νίκη θα πάρει η εθνική ομάδα της Δανίας.

IRN Δανία σύνθεση

Σύνθεση Βόρεια Ιρλανδία – Δανία

Εθνική ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας

Η ομάδα του Μάικλ Ο’Νιλ θα είναι θα παραταχθεί σε σχηματισμό 3-4-2-1.

Conor Hazard, Eoin Toal, Daniel Ballard, Paddy McNair, Trai Hume, George Saville, Jordan Thompson, Jamal Lewis, Ross McCausland, Isaac Price και Dion Charles

Στην ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας: Τσαρλς Τσαρλς, Jonny Evans απουσιάζει λόγω τραυματισμού. Ο αρχηγός της Βόρειας Ιρλανδίας έχει ένα τράβηγμα στον μηρό που θα τον κρατήσει εκτός για ένα δεκαπενθήμερο. Ωστόσο, κανένας παίκτης της γηπεδούχου ομάδας δεν έχει προειδοποιηθεί.

Δανία εθνική ομάδα

Η ομάδα του κόκκινου δυναμίτη θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με τους σχηματισμό 5-3-2.

Η μηχανική ντομάτα έντεκα θα αποτελείται από Kasper Schmeichel, Victor Kristiansen, Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Joachim Andersen, Joakim Mæhle, Thomas Delaney, Mathias Jensen, Pierre-Emile Højbjerg, Jonas Wind και Yussuf Poulsen.

Οι επισκέπτες θα στερηθούν Christian Nørgaard (ενοχλήσεις στο πόδι), Christian Eriksen (τραυματισμός στο γόνατο) και Rasmus Højlund (μυϊκός τραυματισμός). Οι Morten Frendrup, Jesper Lindstrøm και Jens Stryger Larsen κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν.

Από την άλλη πλευρά, ο Christian Nørgaard ήταν ο μοναδικός παίκτης που αποβλήθηκε για αυτό το παιχνίδι. Ο μέσος της Μπρέντφορντ δέχθηκε κίτρινη κάρτα κόντρα στη Σλοβενία, οπότε η αποβολή του δεν είναι μόνο ιατρική, αλλά και για συσσώρευση καρτών.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro 2024 :