Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία πρόβλεψη: 3 δωρεάν στοιχήματα [17/10]

3 Προβλέψεις για αυτόν τον αγώνα Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία

Η Σλοβενία κερδίζει το πρώτο ημίχρονο

Η φιλοξενούμενη ομάδα είναι αυτή που αναμένεται να κερδίσει το πρώτο ημίχρονο αυτού του αγώνα. Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία. Έχουν πετύχει κατά μέσο όρο μόλις 0,6 γκολ στους πέντε τελευταίους αγώνες τους. Οι ομάδες που δεν παίζουν στην έδρα τους, από την άλλη πλευρά, έχουν καλύτερες επιδόσεις. Ο μέσος όρος τους είναι 1,6 γκολ στο πρόσφατο ρεκόρ των μεταξύ τους αναμετρήσεων..

Για αυτόν τον αγώνα, και οι δύο ομάδες αναμένεται να πετύχουν μέσο όρο 2.2 γκολ στο τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας δεν είχε καλή απόδοση όταν προσπάθησε να ανοίξει το σκορ στις τελικές μονομαχίες. Σκόραραν πρώτοι μόλις σε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ανοίξει το σκορ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Από την άλλη πλευρά, η Βόρεια Ιρλανδία κερδίζει το 28% των πρώτων ημιχρόνων της, ενώ Σλοβενία κέρδος σε 55% των συναντήσεων.

2.5 γκολ ή περισσότερα

Η Βόρεια Ιρλανδία πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με μέσο όροένα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους για να προκριθούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Για το λόγο αυτό, ο αγώνας με τη Σλοβενία αναμένεται να έχει μέσο όρο 3,4 γκολ στο τέλος του 90λεπτου.

Η Βόρεια Ιρλανδία έχει κερδίσει δύο από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ έχει φέρει μία ισοπαλία και έχει χάσει δύο. Ενώ η Σλοβενία έχουν κερδίσει τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους μακριά από την έδρα τους, με μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η Σλοβενία έρχεται με μεγάλες πιθανότητες να πετύχει γκολ, όπως έκανε και στο 86% των εκτός έδρας αγώνων τους. Επιπλέον, η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε μόνο στο 43% των εντός έδρας αγώνων της.

Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν τον αγώνα

Η Σλοβενία είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. Επιπλέον, στις τελευταίες έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Βόρεια Ιρλανδία έχουν κερδίσει τρεις φορές, ηΣλοβενία κέρδισε δύο φορές και υπήρξε μία ισοπαλία. Η διαφορά τερμάτων ήταν 6-5 υπέρ της Σλοβενίας.

Η Βόρεια Ιρλανδία είναι πέμπτη στον όμιλο Η. Έχουν χάσει τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους και έχουν κερδίσει μόλις έναν. Έχουν χάσει τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους και έχουν κερδίσει μόλις έναν. Η Σλοβενία, από την άλλη πλευρά, έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ισοπαλία. έχασε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της. Είναι τέταρτη στον προκριματικό γύρο.

Η Βόρεια Ιρλανδία σκόραρε επίσης 1.4 γκολ εντός έδρας κατά μέσο όρο στους τελευταίους αγώνες τους. Σε αντίθεση με τους Σλοβένους, οι οποίοι ξεπέρασαν ένα σκορ 1,8 στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet για αυτές τις προβλέψεις.

Η Σλοβενία κερδίζει το πρώτο ημίχρονο 2.88
2.5 γκολ ή περισσότερα 2.60
Η Σλοβενία κερδίζει τον αγώνα 2.22
Οι πιθανότητες μπορεί να ποικίλλουν

Βόρεια Ιρλανδία Σλοβενία

Ιστορία Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία

Αυτοί οι δύο Ευρωπαίοι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί αρκετές φορές σε διάφορες διεθνείς διοργανώσεις. Τα αποτελέσματα των τελευταίων πέντε συναντήσεων έχουν ως εξής:

  • Σλοβενία 4-2 Βόρεια Ιρλανδία (7 Σεπτεμβρίου 2023).
  • Βόρεια Ιρλανδία 4-0 Σλοβενία (28 Μαρτίου 2016).
  • Βόρεια Ιρλανδία 0-0 Σλοβενία (29 Μαρτίου 2011).
  • Σλοβενία 0-1 Βόρεια Ιρλανδία (3 Σεπτεμβρίου 2010).
  • Βόρεια Ιρλανδία 1-0 Σλοβενία (1 Απριλίου 2009).