Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία: Σύνθεση ομάδας [17/10]

L’Βόρεια Ιρλανδία προσφέρει φιλοξενία στο Σλοβενία στο πλαίσιο του Προκριματικά του Euro 2024Πριν στοιχηματίσετε σε αυτή την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, είναι σημαντικό να ρίξετε μια ματιά στις δυνάμεις που παίζουν. Διαβάστε το γompos Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία.

Επισκόπηση του αγώνα Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη στο Βόρειος Ιρλανδία – Σλοβενία. Η Σλοβενία αποδίδει καλύτερα και βρίσκεται στα πρόθυρα της πρόκρισης για το Euro 2024. Όμως οι ντόπιοι παίκτες δεν αποδίδουν το ίδιο καλά.

Η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε επτά γκολ, αλλά δέχθηκε οκτώ στους επτά τελευταίους προκριματικούς γύρους. Επιπλέον, η διαφορά τερμάτων τους είναι δυσμενής (-1). Είναιs έχουν κερδίσει δύο, δεν έχουν φέρει καμία ισοπαλία και έχουν χάσει πέντε.

Από την άλλη πλευρά, κέρδισε μόνο ένα και έχασε τα άλλα τέσσερα από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους στην προκριματική φάση. Ωστόσο, οι Ιρλανδοί προέρχονται από μια μεγάλη νίκη επί του Σαν Μαρίνο. Ο αγώνας έληξε 3-0 υπέρ των Ιρλανδών και πλέον είναι πέμπτοι στον πίνακα. Όμιλος H με 6 βαθμούς.

Ενώ η Σλοβενία θα παίξει επίσης τον όγδοο αγώνα της σε αυτά τα προκριματικά και έχει 16 βαθμούς από το τουρνουά. Οι φιλοξενούμενοι είναι πρώτοι στον όμιλό τους και έχουν πολλές πιθανότητες να προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης, μαζί με τη Δανία, που έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών.

Επιπλέον, οι Σλοβένοι μπαίνουν στο τουρνουά με μια νίκη στο τσεπάκι τους στο τρεις από τις πέντε τελευταίες τους αναμετρήσεις (με μία ισοπαλία και μία ήττα στα προκριματικά). Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει 16 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις έξι, με ευνοϊκή διαφορά τερμάτων +10.

Η Σλοβενία πρέπει να παίξει εκτός έδρας και να κερδίσει, σύμφωνα με τα προγνωστικά του αγώνα.

Πιθανές ενδεκάδες για το παιχνίδι Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβενία

Βόρεια Ιρλανδία

Οι παίκτες της Βόρειας Ιρλανδίας ταξίδεψαν στον αγώνα με ένα σειρά 4-3-3 υπό τη διοίκηση του Michael Andrew Martin O’Neill.

Κάτοχοι Conor Hazard, Trai Hume, Daniel George Ballard, Jonathan Grant Evans, Jamal Piaras Lewis, Patrick James Coleman McNair, Shea Charles, Jordan Andrew Thompson, Paul Patrick Smyth, Joshua Brendan David Magennis και Dale Taylor.

Conor Bradle, δεξί μπακ, είναι ο μοναδικός παίκτης που απουσιάζει από την ομάδα των γηπεδούχων με τραυματισμό στη μέση. Η Βόρεια Ιρλανδία δεν έχει κανέναν παίκτη που να έχει αποβληθεί ή προειδοποιηθεί.

Σλοβενία

Οι Σλοβένοι άνδρες θα παρουσιαστούν υπό τη διεύθυνση του Matjaž Kek με ένα 4-4-2.

Κάτοχοι Jan Oblak, Zan Karnicnik, Miha Blazic, Jaka Bijol, Erik Janza, Petar Stojanovič, Adam Gnezda Čerin, Timi Elsnik, Jan Mlakar, Andraz Sporar και Benjamin Šeško.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Matevž Vidovšek δεν θα είναι σε θέση να λάβει μέρος σε αυτό το παιχνίδι, καθώς έχει τραυματιστεί στον δεξιό ώμο και στην πλάτη, Gregor Sikosekεπίσης λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Επίσης, Benjamin Verbic δεν επιτρέπεται να λάβει μέρος σε προκριματικούς αγώνες του Europa League μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Ωστόσο, κανένας άλλος παίκτης δεν έχει προειδοποιηθεί ή αποβληθεί.

Επόμενοι αγώνες για τη Βόρεια Ιρλανδία και τη Σλοβενία

Βόρεια Ιρλανδία Εθνική ομάδα

  • Φινλανδία – Βόρεια Ιρλανδία (17 Νοεμβρίου 2023).
  • Βόρεια Ιρλανδία – Δανία (20 Νοεμβρίου 2023).

Σλοβενία εθνική ομάδα

  • Δανία – Σλοβενία (17 Νοεμβρίου 2023).
  • Σλοβενία – Καζακστάν (20 Νοεμβρίου 2023).

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024