Γαλατασαράι-Μπάγερν: Οι πιθανές ενδεκάδες και τα τελευταία νέα για το Champions League!

Γαλατασαράι – Μπάγερν: Προεπισκόπηση αγώνα

Μόναχο θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι Γαλατασαράι – Μπάγερν. Η απόδοση των Βαυαρών γιγάντων τους καθιστά φαβορί για αυτό το ματς.

Η Γαλατασαράι προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μπεσίκτας για την 9η αγωνιστική της τουρκικής Super League. Και στον τελευταίο της αγώνα για το Champions League, θα ελπίζει να περάσει στην οκτάδα. πέτυχε νίκη-έκπληξη με 2-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ο Αργεντινός Μάριο Ικάρντι σφράγισε τη νίκη σημειώνοντας το τρίτο γκολ στο 81ο λεπτό.

Από την άλλη πλευρά, η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Μάιντς για την Bundesliga. Με αυτό το αποτέλεσμα, παραμένει αήττητη φέτος, αν συνυπολογίσουμε τις δύο νίκες στα δύο πρώτα ματς του Champions League. Είναι πρώτη στον όμιλό της με έξι δυνατούς βαθμούς, αφού κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3 και την Κοπεγχάγη με 2-1.

La οι αποδόσεις για αυτό το παιχνίδι είναι υπέρ της Μπάγερν Μονάχου λόγω της αδιαμφισβήτητης υπεροχής της έναντι των αντιπάλων της. Θα είναι ένα ματς με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές, όπου όμως η τουρκική ομάδα θα χάσει για άλλη μια φορά από γερμανική αντίπαλο.

Γαλατασαράι Μπάγερν σύνθεση

Πιθανές ενδεκάδες για το Γαλατασαράι – Μπάγερν

Γαλατασαράι

Ο Οκάν Μπουρούκ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1 σχηματισμό.

Η σύνθεση θα έχει ως εξής: Ο Σέρβος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αγωνιστεί με τον Σέρβο: Φερνάντο Μουσλέρα, Σάσα Μπόι, Ντάβινσον Σάντσες, Αμπντουλκερίμ Μπαρντακτσί, Καζιμτζάν Καρατάς, Καάν Αϊχάν, Λούκας Τορέιρα, Μπαρίς Γιλμάζ, Κερέμ Ακτούρκογλου, Βίλφριντ και Μαουρίο Ικάρντι.

Η Γαλατασαράι δεν έχει απουσίες για αυτό το παιχνίδι.

Ανασταλμένοι: κανένας.

Μπάγερν Μονάχου

Ο Τόμας Τούχελ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει έναν σχηματισμό 4-2-3-1.

Η σύνθεση θα έχει ως εξής Sven Ulreich, Konrad Laimer, Matthijs de Ligt, Kim Min-Jae, Alphonso Davies, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Thomas Muller, Leroy Sané και Harry Kane.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα έχει στη διάθεσή της τους εξής ποδοσφαιριστές: Leon Goretzka, Serge Gnabry, Dayot Upamecano και Noussair Mazraoui.

Αναστολή: κανένας

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League :