Γεωργία – Σκωτία: πιθανές ενδεκάδες (16/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Προεπισκόπηση Γεωργία – Σκωτία

Η Γεωργία πηγαίνει σε αυτόν τον προκριματικό αγώνα για το EURO 2024 στην τέταρτη θέση του ομίλου Α. Οι Σταυροφόροι έχουν επτά βαθμούς σε επτά αγώνες, με την δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. σε αυτή τη διοργάνωση.

Η ομάδα του Willy Sagnol τράβηξε εναντίον της Νορβηγίας 1-1 και νίκησαν την Κύπρο με 1-2 στους δύο πρώτους αγώνες τους. Στη συνέχεια έχασε από τη Σκωτία 2-0, την Ισπανία 1-7 και τη Νορβηγία 2-1 πριν νικήσει την Κύπρο 4-0.

Αν και η Γεωργία δεν έχει καμία πιθανότητα να προκριθεί στο EURO 2024, θα μπορούσε να σταματήσει τη Σκωτία από το να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου Α. Ωστόσο, οι Γεωργιανοί γνωρίζουν ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα τους διευκολύνουν να πάρουν βαθμούς από αυτό το ματς.

Από την πλευρά της, η εθνική ομάδα της Σκωτίας καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο με την Ισπανία, τη Νορβηγία, τη Γεωργία και την Κύπρο. Οι Σκωτσέζοι έχουν 15 βαθμούς, όσους και η Ισπανία, έχοντας περάσει στην οκτάδα. πέντε νίκες και μια ήττα σε αυτό το τουρνουά.

Η ομάδα του Steve Clarke κέρδισε την Κύπρο με 3-0, την Ισπανία με 2-0 και την Ισπανία με 2-0. νίκησε τη Νορβηγία με 1-2. Στη συνέχεια κέρδισαν τη Γεωργία 2-0, την Κύπρο 0-3 και έχασαν από την Ισπανία 2-0.

Σε αυτόν τον αγώνα, ο στρατός των Ταρτάνων είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι στη Γεωργία.

Γεωργία Σκωτία

Σύνθεση Γεωργία – Σκωτία

Γεωργία

Η γηπεδούχος ομάδα θα παρατάξει σχηματισμό 5-3-2 εναντίον της Σκωτίας.

Το αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από Giorgi Mamardashvili, Vladimer Mamuchashvili, Solomon Kverkvelia, Guram Kashia, Luka Lochoshvili, Irakli Azarovi, Giorgi Chakvetadze, Otar Kiteishvili, Giorgi Kochorashvili, Budu Zivzivadze και Khvicha Kvaratskhelia.

Ο Willy Sagnol θα έχει όλη την ενδεκάδα στη διάθεσή του για αυτό το παιχνίδι.

Σκωτία

Ο στρατός των Ταρτάνων θα πορευόταν με ένα 5-4-1.

Οι κάτοχοι θα είναι Liam Kelly, Greg Taylor, Scott McKenna, Jack Hendry, Ryan Porteous, Nathan Patterson, Ryan Christie, Callum McGregor, Scott McTominay, Lewis Ferguson και Lyndon Dykes.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας της Σκωτίας θα κληθούν στην ομάδα της ημέρας.

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Euro 2024: