Γιβραλτάρ – Ιρλανδία πρόβλεψη: 3 δωρεάν προβλέψεις [16/10]

Γιβραλτάρ φιλοξενεί τοΙρλανδία στο γήπεδό της στις 16 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του προκριματικά του Euro 2024 στη Γερμανία. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό που υπόσχεται να είναι μια καυτή αναμέτρηση, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας Γκιλμπραλτάρ – Ιρλανδία πρόβλεψη.

Τρεις προβλέψεις Γιβραλτάρ – Ιρλανδία

Νίκη της Ιρλανδίας

Το Γιβραλτάρ και η Ιρλανδία έχουν συναντηθεί 3 φορές και η γηπεδούχος ομάδα δεν έχει κερδίσει ούτε έναν αγώνα. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, η Ιρλανδία κέρδισε με 3 γκολ διαφορά.

Το Γιβραλτάρ δεν έχει νίκη στα προκριματικά του Euro 2024. Έχασαν από το Ελλάδατο Netherlandsthe Γαλλία και τοΙρλανδία. Επιπλέον, όλα τα γραφεία στοιχημάτων στοιχηματίζουν στην ήττα τους.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Οι τελευταίες 3 αναμετρήσεις μεταξύ Γκιμπέραλταρ και Ιρλανδίας έχουν λήξει με τελικό σκορ μεγαλύτερο από 1,5 γκολ, και μόνο η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων έληξε ισόπαλη. έληξε με 3 γκολ

Η Ιρλανδία σκοράρει κατά μέσο όρο 3.4 γκολ όταν παίζει με το Γιβραλτάρ, αριθμός που ξεπερνάει αυτή την απόδοση. Η ομάδα έχει επίσης μετατρέψει τουλάχιστον 1 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Μόνο η Ιρλανδία σκοράρει

Σύμφωνα με τα αρχεία, το Γιβραλτάρ δεν έχει σκοράρει ποτέ σε συνάντηση με την Ιρλανδία. Είναι μια ομάδα που δεν έχει μεγάλη επιθετική ικανότητα και ήδη μαζεύει τα γκολ, 7 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να έχουν σκοράρει.

Η Ιρλανδία έχει μέσο όροτουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι, Έτσι, φαίνεται να είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει σε αυτό το ματς. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν, το σκορ ήταν 3×0 υπέρ της Ιρλανδίας.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις της Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Νίκη της Ιρλανδίας 1.05
Περισσότερα από 1.5 γκολ συνολικά 1.11
Μόνο το εμπορικό σήμα της Ιρλανδίας 1.125

Τελευταία παιχνίδια Γιβραλτάρ – Ιρλανδία

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο 3 φορές Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Εδώ είναι το ρεκόρ:

  • Ιρλανδία 3×0 Γιβραλτάρ (19 Ιουνίου 2023)
  • Ιρλανδία 2×0 Γιβραλτάρ (10 Ιουνίου 2019)
  • Γιβραλτάρ 0x1 Ιρλανδία (23 Μαρτίου 2019)

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024