Γιβραλτάρ – Ολλανδία : Σύνθεση ομάδας (21/11) – Προκριματικά Euro 2024

Μετά το χαστούκι με τη Γαλλία, Γιβραλτάρ πρέπει να αντιδράσει αυτή την Τρίτη κατά την υποδοχή του Ολλανδία. Αυτός ο αγώνας αποτελεί μέρος των προκριματικών αγώνων για το Euro 2024. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σύνθετο Γιβραλτάρ – Ολλανδία.

Γιβραλτάρ – Ολλανδία: Προεπισκόπηση αγώνα

The Clockwork Orange πηγαίνουν σε αυτόν τον αγώνα ως φαβορί. Το Γιβραλτάρ, παρά το γεγονός ότι φιλοξενεί τον αγώνα, φτάνει με σαφές μειονέκτημα. Ο βράχος βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα χωρίς νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια.

Η Ολλανδία, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται μπροστά από τη Γαλλία. Οι Γάλλοι νίκησαν τους Ολλανδούς την τελευταία αγωνιστική.

Η Orange Mécanique συνέτριψε επίσης το Γιβραλτάρ στους προηγούμενους αγώνες της. Επομένως, είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν οι Ολλανδοί.

Το ρεκόρ των δύο ομάδων δείχνει ένα σαφές πλεονέκτημα για την Ολλανδία. Στοτους τρεις τελευταίους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων, η Ολλανδία έχει νικήσει το Γιβραλτάρ κάθε φορά.

Το Γιβραλτάρ έχει ελάχιστη ή καθόλου ικανότητα να σκοράρει γκολ. Στα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει στα προκριματικά του Euro 2024, δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ, γγεγονός που τους καθιστά τη χειρότερη ομάδα του τουρνουά.

Η Orange Mécanique ξεχωρίζει επίσης για την υψηλή αρχική της ταχύτητα. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία του τουρνουά, τα οποία δείχνουν ότι η Ολλανδία συνήθως σκοράρει πριν από το 41ο λεπτό.

Επιπλέον, οι Ολλανδοί έχουν ανοίξει το σκορ στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Το Γιβραλτάρ, από την άλλη πλευρά, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από τα παιχνίδια του.

Πιθανές ομάδες για τον αγώνα Γιβραλτάρ – Ολλανδία

Γιβραλτάρ

Η ομάδα από το Βράχο θα πρέπει να παραμείνει σε σχηματισμό 4-3-4.

Ξεκινάει με τους εξής παίκτες: Calvin Raatsie, Finn Van Breemen, Ryan Flamingo, Ian Maatsen, Anass Salah-Eddine, Neraysho Kasanwirjo, Dirk Proper, Kenneth Taylor, Ruben Van Bommel, Calvin Twigt, Noah Ohio, Emanuel Emegha, Myron van Brederode, Ernest Poku- Million Manhoef.

Ολλανδία

Η ολλανδική ομάδα θα πρέπει να παραμείνει σε σχηματισμό 4-4-2.

Ξεκίνημα: Bradley Avellano, Tyler Carrington, Patrick Mcclafferty, Johnny Rush, Bilal Douah, Ryan Azopardi, Julian Britto, Han Stevens, Kyle Clinton, Liam Jessop, Kye Livingstone, Carlos Peliza Richards, James Caetano, James Scanlon, Dylan Borge, Jaiden Bartolo.

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024