Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι: δωρεάν προγνωστικά και νέα για το Champions League!

Τρεις προβλέψεις για το Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι

+3 βαθμοί για τους Πολίτες

Η Μάντσεστερ Σίτι, ως πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δύο πρώτες προκλήσεις της στη νέα διοργάνωση του Champions League, παίρνοντας έξι από τους έξι βαθμούς. Συγκεκριμένα, νίκησε τη Λειψία σε ένα δύσκολο πλαίσιο, παίζοντας στη Red Bull Arena, μια έδρα όπου είχε να δεχθεί γκολ από τον Απρίλιο του 2023.

Στην Premier League, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έδειξε τη συνέπεια που τη χαρακτηρίζει, με δύο ήττες από Άρσεναλ και Γουλβερχάμπτον. Αυτό δεν την εμπόδισε να παραμείνει δεύτερη στο πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τότεναμ.

Το ίδιο ισχύει και για την Young BoysΑυτή τη στιγμή βρίσκεται πίσω από την Zurich FC στη Super League. Επιπλέον, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τίποτα στο πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκαν από τους Γερμανούς και αναδείχθηκαν ισόπαλες με την άμεση αντίπαλο Crvena Zvezda.

Young Boys – Μάντσεστερ Σίτι τελειώνει με περισσότερα από 3.5 γκολ

Οι σύλλογοι που αναφέρθηκαν έχουν τη διάκριση ότι είναι πολύ επιθετικές ομάδες που θέλουν πάντα να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έχουν επίσης αυτό που χρειάζεται για να δημιουργήσουν βάθος και να παίξουν έτσι.

Οι Ελβετοί έχουν τους Jean-Pierre Nsame, Cédric Itten και Joel Monteiro μεταξύ των βασικών παικτών τους. Από την πλευρά των Άγγλων, οι Phil Foden, Julián Álvarez, Erling Haaland και ο νεοαποκτηθείς Jérémy Doku είναι σε άνοδο.

Μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε ότι με τόσες πολλές δυνάμεις και τόση αναζήτηση γκολ, ο αγώνας θα τελειώσει αρκετά ψηλά.

Γκολ του Julián Álvarez

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι η αποκάλυψη της Λα Σελέστε στο ξεκίνημα της σεζόν 2023/24. Ο Αργεντινός εκπλήσσει με το ευρύ οπλοστάσιό του για την αξιοποίηση των ευκαιριών, σκοράροντας εντός και εκτός εστίας, από πέναλτι, ακόμα και από ελεύθερα σουτ.

Είναι επίσης ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ με τρία γκολ και μπροστά από έναν από τους σημερινούς πρώτους σκόρερ, Erling Haaland.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet:

Νίκη της Μάντσεστερ Σίτι 1.18
Ο αγώνας τελειώνει με περισσότερα από 3,5 γκολ. 2.20
Γκολ από Julián Álvarez 2.00
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Young Boys City

Τελευταία νέα Young Boys vs Manchester City

Πρόκειται για μια αναμέτρηση χωρίς προηγούμενο στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ και στην ιστορία όλων των διοργανώσεων.

Ειδήσεις για το Champions League: