Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι: Πιθανές ενδεκάδες και απουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει τόσο καλή απόδοση στο ξεκίνημα της σεζόν όσο πέρυσι, όταν κατέκτησε το τρεμπλ. Ο σύλλογος μετράει επτά νίκες στην Premier League, αλλά και δύο ήττες από τη Γουλβερχάμπτον και την Άρσεναλ. Αυτό το τους διατηρεί στη δεύτερη θέση του πίνακα. Βρίσκονται πίσω από την Τότεναμ Χότσπορ, την ομάδα-έκπληξη της σεζόν.

Ευχαριστούμε επίσης τη Νιούκαστλ, ολοκληρώθηκε ο αποκλεισμός τους από το Κύπελλο EFL. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα που διοικείται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα χάνει στον πρώτο γύρο μιας διοργάνωσης κυπέλλου.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, από την άλλη πλευρά, κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ. τέλειο ρεκόρ μετά την κατάκτηση και των έξι βαθμών που έπαιξαν στους δύο πρώτους γύρους. Ξεκίνησε με νίκη επί της Crvena Zvezda, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε νίκη επί της Λειψίας στην Red Bull Arena. Εκεί είχε να δεχτεί γκολ από τον περασμένο Απρίλιο.

Σε αυτό το τουρνουά, ο Ισπανός προπονητής έπαιξε καθοριστικό ρόλο συνδυάζοντας τους Julián Álvarez και Erling Haaland από την αρχή. Η Νορβηγία και η Αργεντινή παρήγαγαν πέντε από τα έξι γκολ του συλλόγου στη διοργάνωση.

Η Γιουνγκ Μπόις, από την άλλη πλευρά, δεν είχε διαφορετικά αποτελέσματα από τους Άγγλους. Ο σύλλογος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την Zurich FC να βρίσκεται στην κορυφή της Super League.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς από τους τρεις, μετά από μια εντός έδρας ήττα και μια ισοπαλία.

Το Citizens θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το ρεκόρ των νικών τους. Όσο για τους Negramarillos, θα επιδιώξουν να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν απέναντι στους Red Bulls: την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά.

Αντίστοιχα, η διαφορά στην ιεραρχία μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ σημαντική. Το Skye Blues είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη.

Compos Young Boys

Πιθανή ενδεκάδα Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι

Young Boys

Raphael Wicky θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-1-2.

Η ενδεκάδα των Young Boys θα αποτελείται από: Anthony Racioppi, Lewin Blum, Aly Camara, Loris Benito, Ulisses Garcia, Cheikh Niasse, Joel Monteiro, Filip Ugrinic, Darian Males, Jean-Pierre Nsame και Meschack Elia.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Kastriot Imeri

Μάντσεστερ Σίτι

Πεπ Γκουαρντιόλα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1.

Η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι θα αποτελείται από: Έντερσον, Κάιλ Γουόκερ, Μανουέλ Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας, Γιόσκο Γκβαρντιόλ, Φιλ Φόντεν, Ματέο Κόβατσιτς, Ρόντρι, Ζερεμί Ντόκου, Χουλιάν Αλβάρεζ, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Kevin De Bruyne.

Τα τελευταία νέα για το Champions League: