Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: δωρεάν προγνωστικά (09/11) – Europa League

Τρεις προβλέψεις Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός

Διπλή ευκαιρία για τη Γουέστ Χαμ

Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός θα είναι ένας κάθετος αγώνας, με αφίξεις και στις δύο ζώνες, γκολ και όπου οι ομάδες θα επιδιώκουν τον ίδιο στόχο: την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Τα σφυριά είναι το φαβορί για να διατηρήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο, παρά την αρνητική τους πορεία, καθώς δεν έχουν κερδίσει μόλις έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους.

Ομοίως, έχουν είναι αήττητοι στην έδρα τους στο Europa League επειδή κέρδισε το μοναδικό παιχνίδι που έπαιξε στην έδρα της. Τρεις βαθμοί από τους τρεις δυνατούς. Ο ρυθμός είναι υψηλός στην έδρα της, μεγαλώνει όλο και περισσότερο και αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή της αντιστροφής της δυσμενούς πορείας.

Over 1.5 γκολ

Δύο ομάδες με επιθετικούς παίκτες και που δημιουργούν πολλές επικίνδυνες φάσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων θα αναμετρηθούν. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην έβδομη θέση όσον αφορά τα γκολ ανά συμμετοχή.

Η γηπεδούχος ομάδα, αν και σε ένα αρνητικό σερί, έχει την ικανότητα να σκοράρει, καθώς έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η Γουέστ Χαμ έχει κατά μέσο όρο δύο γκολ, κάτι που ισοδυναμεί με έξι γκολ σε τρία παιχνίδια.

Έγινε αντάξιος της στατιστικής στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εμφανίσεις του, συμπεριλαμβανομένου ενός στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Ελλάδα. Έχει επίσης βρει δίχτυα τρεις φορές σε ένα μόνο εντός έδρας παιχνίδι στο τουρνουά.

Ο Ολυμπιακός έχει επίσης οκτώ γκολ σε πέντε αγώνες, γεγονός που δείχνει ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες του μπροστά στο τέρμα.

Έχει βρει δίχτυα στα τελευταία πέντε παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις. Οι ερυθρόλευκοι έχουν τον ίδιο μέσο όρο τερμάτων με τους αντιπάλους τους.

Παράλληλα, έχουν πετύχει δύο γκολ σε εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά έχουν δεχθεί ισάριθμα γκολ, κάτι που δείχνει ότι έχουν αμυντικά προβλήματα. Αυτό είναι αρκετό για να καλύψει την ποσόστωση.

Τα σφυριά κερδίζουν και τα δύο ημίχρονα

Londoners έχουν κερδίσει το πρώτο ή το δεύτερο ημίχρονο σε τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Αν και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αγωνίζεται στα περισσότερα παιχνίδια της.

Σε αυτή τη μονομαχία, σίγουρα μπορεί να συμπληρώσει την ποσόστωση, καθώς θα κυνηγήσει το παιχνίδι για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Επίσης, θα έχουν το πλεονέκτημα απέναντι σε έναν άμεσο αντίπαλο.

Γουέστ Χαμ Ολυμπιακός

Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: προηγούμενες συναντήσεις

Αυτή είναι η δεύτερη συνάντηση μεταξύ της αγγλικής και της ελληνικής ομάδας. Η πρώτη έλαβε χώρα την 3η αγωνιστική και έληξε με νίκη του Ολυμπιακού.

  • Ολυμπιακός 2-1 West Ham (26/10/2023).

Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός Καλύτερες Προβλέψεις

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός: τελευταία νέα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Europa League :