Ελβετία – Κόσοβο: Δωρεάν πρόβλεψη (18/11) – Προκριματικά Euro 2024

The Ελβετία αναγκάζεται να κερδίσει το Κοσσυφοπέδιο αν το επιθυμεί ενταχθεί στη Γερμανία. Αυτός ο καθοριστικός αγώνας μετράει για την προτελευταία ημέρα των προκριματικών για το Euro 2024 στη Γερμανία. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον λαχταριστό αγώνα, κάντε κλικ εδώ για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. συνθέσεις Ελβετία – Κόσοβο πιθανόν.

Πρόβλεψη Ελβετία – Κόσοβο : 3 προβλέψεις

Διπλή ευκαιρία για την Ελβετία

Η Ελβετία μπαίνει στον αγώνα ένα βήμα πριν την πρόκριση. Είναι πρώτη στον όμιλο με 16 βαθμούς μετά από οκτώ αγώνες. Έχουν ρεκόρ τεσσάρων νικών και τεσσάρων ισοπαλιών, με στατιστικά στοιχεία 21 γκολ και 9 γκολ παθητικό. Την τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με το Ισραήλ.

Το Κόσοβο έχει ήδη αποκλειστεί μαθηματικά από τη διοργάνωση. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 10 βαθμούς από τους 24 δυνατούς.. Το ρεκόρ του είναι δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. με εννέα γκολ και οκτώ τέρματα. Μόλις την κέρδισαν στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική.

Το head-to-head μεταξύ των δύο ομάδων είναι πολύ ισορροπημένο. Παρά το γεγονός ότι η Ελβετία είναι το φαβορί για τη νίκη, κέρδισε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Επιπλέον, η άλλη τους συνάντηση έληξε ισόπαλη. ισοπαλία χωρίς τέρματα σε ένα διεθνές φιλικό παιχνίδι.

Over 1.5 γκολ συνολικά

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία των πλέι οφ μεταξύ των δύο ομάδων, υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν περισσότερα από 1.5 γκολ στον αγώνα. 80% πιθανότητα ότι ο αγώνας θα τελειώσει με περισσότερα από 1,5 γκολ στον πίνακα των σκόρερ.

Εν τω μεταξύ, η γηπεδούχος ομάδα είχε μέσο όρο 2,6 γκολ ανά παιχνίδι στα πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι, εν τω μεταξύ, σημείωναν λίγο περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Η Ελβετία σκόραρε πρώτη

Σύμφωνα με τους bookmakers, η ελβετική ομάδα θα πρέπει να ανοίξει το σκορ. Το ποσοστό κατανομής τερμάτων τους δείχνει ότι τείνουν να πετυχαίνουν τα περισσότερα γκολ. Το 45% των γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα, το Κόσοβο πετυχαίνει περισσότερα από τα μισά γκολ του στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικά σκοράρουν μεταξύ των 75ο και 90ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις στην Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη παίξει μεταξύ τους δύο φορές και κάθε φορά ήταν ισόπαλες. Και οι δύο αγώνες ήταν μέρος των σημερινών προκριματικών και ήταν φιλικοί αγώνες.