Ελβετία – Κόσοβο : Σύνθεση ομάδας (18/11) – Προκριματικά Euro 2024

404: matchPrediction, short: undefined, product: undefined, country: FR, language: en, currency: undefined

La Ελβετία είναι μια νίκη μακριά ενταχθούν Γερμανία και για να το κάνει αυτό θα έπρεπε να απαλλαγεί από το Κοσσυφοπέδιο. Αυτός ο καθοριστικός αγώνας μετράει για την προτελευταία ημέρα των προκριματικών για το Euro 2024 στη Γερμανία. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον αγώνα, βρείτε όλες τις πιθανές συνθέσεις για το παιχνίδι Ελβετία – Κόσοβο εδώ.

Προγνωστικά Ελβετία – Κόσοβο

Η Ελβετία και το Κόσοβο αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θα είναι το φαβορί. Είναι ηγέτες του ομίλου τους και είναι μόνο νίκη μακριά από την πρόκριση. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη και να κερδίσουν στο Saint Jakob-Park. Πρόσφατο ιστορικό αυτού του αγώνα είναι ένα κλασικό.

Οι Helvetians μετράνε 16 βαθμοί από τους 24 δυνατούς και ισοβαθμούν με τη Ρουμανία στην πρώτη θέση. Με την πρόκριση να μην είναι εξασφαλισμένη, θα παίξουν για τη ζωή τους στην έδρα τους την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών. Προέρχεται επίσης από την εκτός έδρας ισοπαλία με το Ισραήλ.

Το Κόσοβο, από την πλευρά του, δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα να συμμετάσχει στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχουν 10 βαθμούς μετά από 8 αγώνες και iΒρίσκονται στην τέταρτη θέση του ομίλου. Προέρχεται από μια νίκη στο τελευταία ημέρα στην έδρα της. Ταυτόχρονα, επιδιώκει να κλείσει την προκριματική της εκστρατεία με υψηλούς βαθμούς.

Η άμεση αντιπαράθεση των τελευταίων ετών υποδηλώνει ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα στην ιστορία των δύο ομάδων. Στον πρώτο γύρο, ο αγώνας έληξε με ισοπαλία δύο τερμάτων επί κοσοβάρικου εδάφους. Ο άλλος αγώνας ήταν ένα διεθνές φιλικό που έληξε 0-0.

Οι βασικοί παίκτες της Ελβετίας για αυτό το παιχνίδι είναι Granit Xhaka και Okafor Στο κέντρο του γηπέδου. Ο Xhaka είναι υπεύθυνος για να δώσει στην ομάδα του ένα καθαρό ξεκίνημα με την μπάλα. Ο Okafor, εν τω μεταξύ, θα παίζει ένας εναντίον ενός και θα μπορεί να προβάλλει προς τα εμπρός στη δεξιά πλευρά. Ο Ρούμπεν Βάργκας θα είναι ο τερματοφύλακας.

Για την εθνική ομάδα του Κοσσυφοπεδίου, το θέμα θα είναι Milot Rashica και Muriqi. Αυτοί οι δύο παίκτες αποτελούν τις επιθετικές αιχμές του δόρατος της ομάδας του Primoz Gliha. Η δουλειά των Muslija και Loshaj στη μεσαία γραμμή θα είναι επίσης σημαντική. Το Κόσοβο θα επιδιώξει να δημιουργήσει κινδύνους στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, η Ελβετία μπορεί να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία.

Ελβετία – Κόσοβο

Ελβετία

Ο Murat Yakin θα φύγει με ένα 4-3-3.

Η αρχική ενδεκάδα της Ελβετίας Sommer, Zesiger, Fernandes, Akanji, Rodriguez, Xhaka, Freuler, Zakaria, Amdouni, Okafor, Vargas.

Κόσοβο

Ο Primoz Gliha θα παίξει με ένα 3-5-2.

Η αρχική ενδεκάδα του Κοσσυφοπεδίου Muric, Dellova, Fidan Aliti, Krasniqi, Kastrati II, Loshaj, Zyba, Muslija, Berisha, Rashica, Muriqi.

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024