Ελλάδα-Γαλλία: πιθανές ενδεκάδες (21/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Προγνωστικά Ελλάδα – Γαλλία

Η Ελλάδα πηγαίνει σε αυτόν τον αγώνα για τα προκριματικά του EURO 2024 στην τρίτη θέση του Β’ ομίλου. Η El Barco Pirata έχει 12 βαθμούς, τέσσερις νίκες και τρεις ήττες σε αυτή τη διοργάνωση.

Οι Έλληνες νίκησαν το Γιβραλτάρ με 3-0, την Ιρλανδία με 2-1 και έχασαν από τη Γαλλία με 1-0. Στη συνέχεια έχασαν από την Ολλανδία με 3-0 και 0-1 στη ρεβάνς, πριν ανακάμψουν και κερδίσουν το Γιβραλτάρ με 5-0 και την Ιρλανδία με 0-2.

Οι γαλανόλευκοι ονειρεύονται να νικήσουν τους Γάλλους πριν από τα πλέι οφ για να προκριθούν στο Euro 2024. Ωστόσο, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα προσφέρει τη νίκη σε ασημένιο πιάτο.

Σε αντίθεση με την γηπεδούχο ομάδα, η Γαλλία έχει ήδη προκριθεί στη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση της UEFA. The Blues πέτυχαν το απόλυτο σκορ κερδίζοντας όλους τους αγώνες τους στο τουρνουά.

Οι Les Coqs νίκησαν την Ολλανδία με 4-0 και 1-2 στη ρεβάνς και την Ιρλανδία με 0-1 και 2-0. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ νίκησε επίσης το Γιβραλτάρ με 0-3, την Ελλάδα με 1-0 και συνέτριψε το Γιβραλτάρ με 14-0 στον τελευταίο αγώνα.

Η γαλλική ομάδα δεν είναι υποχρεωμένη να κερδίσει αυτό το ματς, αν και θα είναι η ιδανική ευκαιρία να βελτιώσει το ρεκόρ της. Η Γαλλία είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ελλάδα.

Ελλάδα Γαλλία σύνθετο

Ελλάδα vs Γαλλία

Ελληνική Εθνική Ομάδα

Το Πειρατικό Πλοίο θα σχηματίσει μια 4-4-2 εναντίον της Γαλλίας.

Η αρχική ενδεκάδα θα είναι η εξής Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Γιώργος Γιακουμάκης και Αναστάσιος Μπακασέτας.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους εξής ποδοσφαιριστές: Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης για συσσώρευση κίτρινων καρτών. Επιπλέον, όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν για αυτόν τον προκριματικό γύρο θα είναι διαθέσιμοι, καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Ομάδα της Γαλλίας

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα επέλεγε έναν σχηματισμό 4-2-3-1.

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από Mike Maignan, Jonathan Clauss, Jean-Clair Todibo, Dayot Upamecano, Theo Hernandez, Youssouf Fofana, Adrien Rabiot, Kingsley Coman, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé και Marcus Thuram.

Les Bleus έχουν μείνει χωρίς Warren Zaïre-Emery και χωρίς Eduardo Camavinga. Ο μεσοεπιθετικός της PSG υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο κόντρα στο Γιβραλτάρ. Ο Καμαβίνγκα υπέστη ρήξη πλάγιου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής ομάδας.

Όσον αφορά τις τιμωρίες, οι Γάλλοι δεν έχουν κανέναν παίκτη τιμωρημένο για τον αγώνα με την Ελλάδα.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Euro 2024 :