Ελλάδα – Ολλανδία [16/10]

The Greece θα αντιμετωπίσει Ολλανδία την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Για να σας βοηθήσουν να κάνετε κερδοφόρα στοιχήματα, οι ειδικοί μας έχουν αναλύσει τις διάφορες ομάδες και τα δυνατά τους σημεία. Ακολουθεί μια ματιά στις ενδεκάδες που θα μπορούσαν να παραταχθούν στο παιχνίδι Ελλάδα – Ολλανδία.

Προεπισκόπηση Ελλάδας – Ολλανδίας

Η ελληνική εθνική ομάδα μπαίνει σε αυτή τη φάση του EURO 2024 στη δεύτερη θέση του ομίλου Β. Οι Έλληνες έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς μετά από τέσσερις νίκες και δύο ήττες στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ νίκησε το Γιβραλτάρ 0×3, την Ιρλανδία 2×1 και τη Γαλλία 1×0 στους πρώτους αγώνες της. Στη συνέχεια έχασε από την Ολλανδία με 3×0, συνέτριψε το Γιβραλτάρ με 5×0 και νίκησε την Ιρλανδία με 0×2.

Ελλάδα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο EURO 2024, καθώς έχουν παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ολλανδία. Ωστόσο, οι Ολλανδοί δεν θα τους διευκολύνουν, καθώς πρέπει να κερδίσουν τον αγώνα, αν θέλουν να παλέψουν για μια θέση.

Από την πλευρά τους, η Ολλανδία βρίσκονται στην τρίτη θέση στην που περιλαμβάνει τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Το Κουρδιστό Πορτοκάλι έχει εννέα βαθμούς από τρεις νίκες και δύο ήττες στην κορυφαία διοργάνωση εθνικών ομάδων της UEFA.

Οι τουλίπες έχασαν από τη Γαλλία με 4×0 την πρώτη ημέρα του τουρνουά. Στη συνέχεια νίκησαν το Γιβραλτάρ και την Ελλάδα με 3×0, κέρδισαν την Ιρλανδία με 1×2 και έχασαν από τη Γαλλία με 1×2.

Η Ολλανδία είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Πιθανή σύνθεση Ελλάδα – Ολλανδία

Εθνική Ελλάδος

Ο Γκουστάβο Πογιέτ θα παρατάξει έναν σχηματισμό 4-3-3 απέναντι στους Ολλανδούς.

Το αρχικό σχήμα θα είναι : Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κώστας Τσιμίκας, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρώτα, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Αναστάσιος Μπακασέτας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης και Γιώργος Μασούρας.

Η El Barco Pirata θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της για τη διεθνή διακοπή, με κανέναν από αυτούς να μην έχει τραυματιστεί ή να έχει προειδοποιηθεί.

Εθνική Ολλανδίας

Η Orange Mécanique θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-2-3-1.

Κανονικοί παίκτες Bart Verbruggen, Lutsharel Geertruida, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Quilindschy Hartman, Marten de Roon, Joey Veerman, Denzel Dumfries, Tijjani Reijnders, Xavi Simons and Donyell Malen.

Για τα πορτοκάλια, Wout Weghorst είναι ο μοναδικός παίκτης που είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Ελλάδα, αφού χτύπησε την προηγούμενη ημέρα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κανέναν παίκτη τιμωρημένο για αυτό το ματς.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για το Euro 2024