Εσθονία – Αυστρία: Δωρεάν προγνωστικά (16/11) – Προκριματικά Euro 2024

Αυτή την Πέμπτη θα διεξαχθεί ο αγώνας στην Coq Arena ανάμεσα στην Estonia και Αυστρία. Αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί ως προοίμιο του Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνών. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την αναμέτρηση, διαβάστε το Πρόβλεψη Εσθονία – Αυστρία.

Πρόβλεψη για Εσθονία – Αυστρία

Η Αυστρία κερδίζει το πρώτο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι αναμενόταν να κερδίσουν το πρώτο 45λεπτο του αγώνα Εσθονία-Αυστρία. Στα τελευταία έξι παιχνίδια της, η Εσθονία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Όπως και η Αυστρία, ο μέσος όρος τους είναι επίσης 0,2 γκολ στους δύο τελευταίους αγώνες.

Για το λόγο αυτό, αναμένουμε ότι και οι δύο θα φτάσουν κατά μέσο όρο σε 0,4 στόχους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Επιπλέον, οι γηπεδούχοι μόλις που άνοιξαν το σκορ στο τις τελευταίες έξι συναντήσεις τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Αυστριακούς, οι οποίοι έχουν κερδίσει μόλις μία από τις τελευταίες έξι συναντήσεις τους. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ξεχωρίζουν για το γεγονός ότι έχουν μείνει πίσω στο δεύτερο ημίχρονο και έχουν καλύτερο μέσο όρο τερμάτων.

Η Εσθονία, εν τω μεταξύ, φτάνει έχοντας κερδίσει το 25% των πρώτων 45 λεπτών, ενώ οι φιλοξενούμενοι 30% των πρώτων 45 λεπτών.

Περισσότερα από 2 γκολ

Η Εσθονία πηγαίνει σε αυτόν τον αγώνα με μέσο όρο 0,2 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Η Αυστρία, εν τω μεταξύ, πηγαίνει σε αυτό το παιχνίδι με μέσο όρο 1.8 γκολ στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τους.

Για το λόγο αυτό, εκτιμάται ότι η αναμέτρηση Εσθονία – Αυστρία θα καταλήξει σε μέσο όρο 2 γκολ στο τέλος της περιόδου των 90 τερμάτων.

Από την άλλη πλευρά, οι Εσθονοί παίζοντας στην έδρα τους έχουν κερδίσει μόλις ένα ματς, έχουν συγκεντρώσει τρεις ήττες στους πέντε τελευταίους αγώνες τους. Σε αντίθεση με την Αυστρία, η οποία έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Επιπλέον, τα στατιστικά στοιχεία ευνοούν την φιλοξενούμενη ομάδα. Δεν είναι βέβαιο ότι οι Εσθονοί θα σκοράρουν, καθώς έχουν πιθανότητες να κερδίσουν την ισοπαλία. 33% ως γηπεδούχος ομάδα. Η Αυστρία είναι απίθανο να κρατήσει ένα καθαρό φύλλο αγώνα ως φιλοξενούμενη, αφού το έχει κάνει μόνο στο 29% των αγώνων της. Από την άλλη πλευρά, έχουν σκοράρει στο 100% των εκτός έδρας αγώνων τους.

Η Αυστρία κερδίζει τον αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η Εσθονία έχει μόλις έναν βαθμό και καταλαμβάνει την τελευταία προκριματική θέση στον όμιλο F. Η Αυστρία στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούςακριβώς πίσω από το Βέλγιο, το οποίο προηγείται με μόλις ένα βαθμό.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στις 27 Μαρτίου 2023. Το σκορ 2-1 τους χάρισε ένα εντός έδρας νίκη εναντίον της Εσθονίας.

Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές της διοργάνωσης, η Εσθονία δεν έχει καταφέρει να ανεβάσει ακόμη την απόδοσή της. Η χώρα έχει πέντε ήττες, μία ισοπαλία και καμία νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, εν τω μεταξύ, έρχονται με πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση του τουρνουά. Η Αυστρία έχει κερδίσει τις πέντε από τις επτά τελευταίες συναντήσεις τους στη διοργάνωση, αλλά έχει επίσης φέρει μία ισοπαλία και έχει χάσει μία.

Η Εσθονία έχει επίσης σκοράρει κατά μέσο όρο 0,6 γκολ όταν παίζουν στην έδρα τους. Στους τελευταίους αγώνες τους στις διάφορες διοργανώσεις. Σε αντίθεση με την Αυστρία, η οποία ξεπέρασε το σκοράροντας 1,2 γκολ στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Καλύτερες προβλέψεις Εσθονία – Αυστρία

Η Αυστρία κερδίζει στο ημίχρονο

1.74

Περισσότερα από 2 γκολ συνολικά

1.39

Νίκη της Αυστρίας

1.27

(*) Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Ιστορία μεταξύ Εσθονίας και Αυστρίας

Η μοναδική φορά που τα δύο έθνη έχουν συναντηθεί ήταν στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 27 Μαρτίου. Σε εκείνη την περίπτωση, η Αυστρία προηγήθηκε με 2-1.