Εσχάτη προδοσία στην Πρέμιερ Λιγκ: Ο επιθετικός-σταρ εντάσσεται στην αντίπαλη Νιούκαστλ!

Ο επιθετικός που το σκάει από τη Λέστερ για να γλιτώσει τον υποβιβασμό!

Ο Άγγλος παίκτης φέρεται να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει μετά την αποτυχία των “αλεπούδων” να παραμείνουν φέτος στην Premier League.

Η μεταγραφή του στη Νιούκαστλ έχει αποτιμηθεί σε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ και έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Όσον αφορά τα στατιστικά του την περασμένη σεζόν, ο Μπαρνς έπαιξε 40 παιχνίδια, σημείωσε 13 γκολ. Έδωσε 3 ασίστ και δέχθηκε 3 κίτρινες κάρτες. Κέρδισε επίσης το βραβείο του πρώτου σκόρερ της ομάδας του.

Ο 25χρονος έφτασε στον σύλλογο των “καρακάξων” ως διάδοχος του Allan Saint-Maximin ο οποίος θα αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία. Κύριο καθήκον του θα είναι να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για την ριγέ ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο επιθετικός που εκπαιδεύτηκε στην ομάδα νέων της Λέστερ αποτελεί την τρίτη ενίσχυση της Νιούκαστλ για την φετινή καλοκαιρινή αγορά. Γιανκούμπα Μιντέ και Sandro Tonali είναι οι άλλες προσθήκες στην ομάδα του Έντι Χάου.

Όσον αφορά τον αριθμό της φανέλας του, ο Μπαρνς θα φορέσει το bib 15 της ασπρόμαυρης ομάδας.

Harvey Barnes: “Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σύλλογο”.

Μετά την επισημοποίηση της υπογραφής του, ο αριστερός εξτρέμ έδωσε τις πρώτες του εντυπώσεις για το πώς νιώθει για τη Νιούκαστλ και τι θέλει να πετύχει εκεί.

Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ένας καταπληκτικός σύλλογος και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να έρθω και να γίνω μέλος ενός συλλόγου που είναι επιτυχημένος και κάνει συναρπαστικά πράγματα.

δήλωσε ο Μπαρνς στην πρώτη του συνέντευξη στον Τύπο της Νιούκαστλ.

Ο παίκτης μίλησε επίσης για τις σωματικές απαιτήσεις του ελίτ ποδοσφαίρου. Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει κάθε νέα πρόκληση που θα βρεθεί στο δρόμο του.

Ο Έντι Χάουι δήλωσε ευτυχής που ο Χάρβεϊ θα ενταχθεί στην ομάδα του. Επιπλέον, ο προπονητής της Αγγλίας παραδέχτηκε ότι ο παίκτης είναι ένα ταλέντο που πρέπει να θαυμάσει κανείς και θα συμβάλει θετικά στην τακτική του προσέγγιση.

Δείτε τις τελευταίες προσλήψεις στην αγορά: