Η Βιγιαρεάλ ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στόχου της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο 26χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολλανδία, όπου έπαιξε για την Jong PSV σε δεύτερης κατηγορίας και NEC Nijmegen. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Nijmegen τη σεζόν 2016/2017, αλλά έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Οι εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της Club Bruggeη οποία τον αγόρασε το 2018. Με τη βελγική ομάδα, κέρδισε το Belgian Supercup, τον μοναδικό τίτλο που κέρδισε στην καριέρα του και έκανε το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πολιτογραφημένος Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε στο Κίτρινο Υποβρύχιο τον Αύγουστο του 2021 μετά από δύο σεζόν στην AFC Bournemouth. Με τα “κεράσια” είχε 52 συμμετοχές, 17 γκολ, 8 ασίστ και 1 κίτρινη κάρτα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Βιγιαρεάλ, ο Αρνό είχε 51 συμμετοχές, και σημείωσε 22 γκολ. Έδωσε επίσης 4 ασίστ και δέχθηκε 2 κίτρινες κάρτες.

Ο Danjuma δόθηκε δανεικός στην Tottenham Hotspur στην τελευταία του σεζόν, αν και η θητεία του στα Σπερς δεν ήταν τόσο παραγωγική. Είχε μόλις 12 συμμετοχές με την ομάδα του Λονδίνου, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ο Αρναούτ Νταντζούμα παραμένει στην Πρέμιερ Λιγκ

Ο Αρνό επέστρεψε στην Premier League με τη νέα του ομάδα, την Έβερτον, αφού έμαθε ότι δεν θα παραμείνει στη Βιγιαρεάλ.

Ο Ολλανδός διεθνής, ο οποίος εντάχθηκε στον αγγλικό σύλλογο με αντάλλαγμα την 4,2 εκατομμύρια ευρώ θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 14 στην Έβερτον. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δανεισμός του δεν συνοδεύεται από οψιόν αγοράς, οπότε θα πρέπει να επιστρέψει στην Ισπανία στο τέλος της σεζόν.

Με την επιβεβαίωση του δανεισμού του, ο Νταντζούμα και ο Ashley Young είναι τα δύο νέα πρόσωπα της Έβερτον για τη σεζόν 2023/2024.

Δείτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά: