Η Γουέστ Χαμ βρήκε τον αντικαταστάτη του Ντέκλαν Ράις: Ο κανονιέρης της Πρέμιερ Λιγκ επισημοποιήθηκε!

Τζέιμς Γουόρντ-Πρόουζ: Η ποιότητα είναι εγγυημένη

Ο 28χρονος Βρετανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον σύλλογο του Λονδίνου. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή της Γουέστ Χαμ τη φετινή σεζόν, μετά από αυτή του Έντσον Αλβάρεζ.

Ο Γουόρντ-Πρόουζ βρισκόταν στην ακαδημία της Σαουθάμπτον από το 2010. IΈκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο εκεί το 2011.. Σε ηλικία 17 ετών, ο Τζέιμς εντάχθηκε στην αγίους και του απονεμήθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού λίγα χρόνια αργότερα.

Προκρίθηκε στο Europa League το 2015.

Ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Σαουθάμπτον στην Premier League. Ο καιρός πέρασε, ο Τάντιτς έφυγε για τον Άγιαξ, ο Μανέ για τη Λίβερπουλ, αλλά ο Τζέιμς παρέμεινε στον αγαπημένο του σύλλογο. Όλοι είχαν εγκαταλείψει το πλοίο εκτός από τον καπετάνιο, ο οποίος έφυγε μαζί του για το πρωτάθλημα του 2023.

Μετά από 13 χρόνια, ο Ward-Prowse έφυγε από τη Σαουθάμπτον. Ο μέσος πραγματοποίησε 410 συμμετοχές και σημείωσε 55 γκολ. Από αυτά τα 55 γκολ, τα 17 σημειώθηκαν από ελεύθερα σουτ, γεγονός που τον φέρνει μόλις ένα γκολ μακριά από το ρεκόρ της Premier League. που κατέχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η Σαουθάμπτον έπαιξε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Championship με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Παρά το γεγονός ότι ήταν έτοιμος να φύγει για το Λονδίνο, ο Τζέιμς έπαιξε σε αυτόν τον αγώνα, έδωσε μια ασίστ και ήταν το αστέρι του αγώνα.

Ο Ward-Prowse θα συνοδεύσει τον Edson

Η Γουέστ Χαμ έχασε τον Ντέκλαν Ράις αυτό το καλοκαίρι, ο οποίος έφυγε για την Άρσεναλ. Για την αντικατάστασή του, η ομάδα του David Moyes προσέλαβε τον αστέρα του Άγιαξ Edson Álvarez και τον αστέρα της Championship Ward-Prowse.

Δύο κινήσεις πολυτελείας για τον σύλλογο.

Πρόκειται για έναν σύλλογο που βρίσκεται σε ανοδική πορεία εδώ και αρκετά χρόνια και μετά από την επιτυχία στο UEFA Europa Conference League πέρυσι, νιώθουμε ότι έχουμε μια πραγματική δυναμική.

James ανέφερε στην παρουσίασή του.

Ανακαλύψτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά: