Η Λίβερπουλ κλέβει αστέρι της Μπάγερν για λίγα εκατομμύρια!

Η Λίβερπουλ χτυπάει για 40 εκατομμύρια!

Η υπογραφή θα είναι της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώτο ίδιο ποσό μεAlexis Mac Allister. Εκείνη την εποχή, ο Γκράβενμπερτς πουλήθηκε στους Γερμανούς έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από τον Άγιαξ.

Εάν ολοκληρωθεί, η red Οι Reds, με την πρόσληψη του Μακ Άλιστερ, θα αφαιρέσουν έναν ακόμη στόχο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη μεγάλη αγγλική αντίπαλό τους. Η Γιουνάιτεντ είχε ήδη παραταχθεί για τον Μακ Άλιστερ και ενδιαφερόταν επίσης για τον Ολλανδό, Αυτό θα ήταν δύο νίκες για την Jurgen Klopp.

Η αποστολή του Κλοπ να ενισχύσει συνολικά τη μεσαία γραμμή συνεχίζεται. Ο Ράιαν θα είναι μαζί με τους Αλέξις, Ντομινίκ Ζομποσλάι και Γουατάρου Έντο ο τέταρτος παίκτης στην ομάδα της Αγγλίας. Σύμφωνα με το Sky Sports, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη θάλασσα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφή συμβολαίου.

Ο Γκράβενμπερτς είχε 103 συμμετοχές στην Ολλανδία ως παίκτης του Άμστερνταμ. Πέτυχε 12 γκολ και έδωσε 13 ασίστ.. Η καλή σωματική διάπλαση, το μέγεθος και τα τεχνικά προσόντα του τον καθιστούν μια καλή προοπτική για όλους τους τομείς της μεσαίας γραμμής στην ηλικία των 21 ετών.

Στη μοναδική του σεζόν στην Bundesliga πραγματοποίησε 34 εμφανίσεις, σημειώνοντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Παρόλο που δεν έπαιξε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του με τους Βαυαρούς, κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κέρδισε επίσης 11 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Βαυαρίας. Ρόναλντ Κούμαν Και σκόραρε ένα γκολ. Έκανε το ντεμπούτο του με τους “πορτοκαλί” το 2021.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, η Λίβερπουλ θα αποκτήσει έναν από τους πιο ελπιδοφόρους μεσοεπιθετικούς της Premiership.

Η Λίβερπουλ πρέπει να είναι ανταγωνιστική σε όλα

Η Λίβερπουλ γνωρίζει ήδη τους αντιπάλους της για το Europa League της επόμενης σεζόν. Η πτώση της κορυφαίας τετράδας της Αγγλίας έχει κάνει την red Επιστροφή στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Θα μοιραστεί έναν όμιλο με την αυστριακή LASK, την βελγική Union Saint Gilloise και τη γαλλική Toulouse. Κατ’ αρχήν, πρόκειται για έναν προσιτό όμιλο για την ομάδα του Άνφιλντ, η οποία θα πρέπει να τερματίσει πρώτη χωρίς προβλήματα.

Η ομάδα έχει να χάσει στο Europa League από το 2015, στην πρώτη σεζόν του Κλοπ στην τεχνική ηγεσία. Εκείνη την περίοδο, αποκλείστηκε στον τελικό από τη Σεβίλλη του Ουνάι Έμερι.

Όσον αφορά τον στόχο της στην Premier League, θα πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Τουλάχιστον, πρέπει να επιστρέψουν στο Champions League. Έχουν μείνει δύο σεζόν πίσω από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.