Η Λίβερπουλ ξεγυμνώθηκε από τη Σαουδική Αραβία: Οι Αλίσον και Σαλάχ θα ακολουθήσουν τους Φαμπίνιο, Φιρμίνο και Χέντερσον!

Οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να προσλαμβάνουν ευρωπαϊκά αστέρια του ποδοσφαίρου αυτό το καλοκαίρι. Μετά τις αποχωρήσεις των Τζόρνταν Χέντερσον και Φαμπίνιο, οι σαουδαραβικοί σύλλογοι φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα γαλλικών μέσων ενημέρωσης, η Αλ Νασρ φέρεται να αναζητά τον τερματοφύλακα.

Ο Alisson φέρεται να έχει δελεαστεί από την προοπτική μιας νέας πρόκλησης σε μια νέα ήπειρο, με αποτέλεσμα να σκέφτεται να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή.

Αν είναι έτσι, θα ήταν μιαn χαμηλό πλήγμα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο τερματοφύλακας είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στη θέση του.

Ο Alisson είναι μια εικόνα της Λίβερπουλ, Η αντικατάστασή του δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση. Η περσινή σεζόν, για παράδειγμα, ήταν μια κακή σεζόν για τους “κόκκινους”. Ωστόσο, ο Alisson ήταν ένας από αυτούς που παρέμειναν σταθεροί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και έγινε ο καλύτερος παίκτης της Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν.

Ο Αλίσον Μπέκερ θα μπορούσε να ενταχθεί στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας

Το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία θα τον έφερνε πιο κοντά σε παίκτες όπως ο Cristiano Ronaldo και πρώην παίκτης της Λίβερπουλ Sadio Manéπου αμφότεροι αγωνίζονται στην Αλ Νασρ.

Το ενδιαφέρον του Μπέκερ για μια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα σήμαινε ότι θα εγκατέλειπε την ομάδα της Premier League που του έχει φέρει πέντε σεζόν με νίκες και τρόπαια, συμπεριλαμβανομένου ενός τίτλου Premier League, ενός Κυπέλλου FA και ενός Champions League.

Ο Αλίσον έφτασε στο Άνφιλντ από την AS Roma έναντι 63 εκατ. ευρώ το 2018 και έκτοτε έχει γίνει το νούμερο ένα στη θέση του.