Η Λίβερπουλ ξοδεύει χρήματα για την ουγγρική ιδιοφυΐα της Μπουντεσλίγκα

Ντομινίκ Ζομπόζλαϊ, άλλο ένα διαμάντι για τη Λίβερπουλ

Τα τελευταία χρόνια, η Λίβερπουλ έχει γίνει γνωστή με την πρόσληψη νεαρών παικτών με μεγάλες δυνατότητες. Αυτή τη φορά, ο εκλεκτός είναι ο Dominik Szoboszlaiένας φυσικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα προσόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, όπως κάποιος Σαντίο Μανέ.

Ο Ούγγρος μόλις έπαιξε για την ομάδα της Μπουντεσλίγκα, τη Λειψία, μαζί με τον Γάλλο Nkunku. Στα 22 του, ήταν το αστέρι του γερμανικού συλλόγου με 20 γκολ σε 91 αγώνες. Ο Ντομινίκ έπαιξε δύο σεζόν με την Red Bull και χρησιμοποίησε το ταλέντο του για να οδηγήσει την ομάδα του στον τελευταίο τίτλο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Με την εθνική του ομάδα, είναι επίσης κορυφαίος παίκτης. Ο Szoboszlai ανήκει στην πρώτη ομάδα της Ουγγαρίας από το 2020 και έχει παίξει συνολικά 32 αγώνες, σκοράροντας επτά γκολ.

Αυτή τη στιγμή φοράει το νούμερο 10 της Ουγγαρίας στην πλάτη του. Στην εθνική ομάδα, ο Ντομινίκ προτιμά να παίζει πίσω από τον επιθετικό, ώστε να είναι ελεύθερος σε όλο το μήκος της πρώτης γραμμής.

Είναι ένας πολύπλευρος παίκτης, μπορεί να παίξει ως μεσοεπιθετικός και ως μέσος. Επιπλέον, στη Λειψία χρησιμοποιήθηκε στα πλάγια και ξέρει πώς να πληγώνει τους αντιπάλους στο 1v1.

Η Ζομποσλάι θα χρησιμοποιήσει το “8” του Γκέραρντ.

Η Λίβερπουλ επισημοποίησε την άφιξη του παίκτη στις 2 Ιουλίου. Κατά την παρουσίαση, ο Γιούργκεν Κλοπ του χάρισε τη φανέλα με το νούμερο “8”, η οποία έχει ιστορία στην Αγγλία. Και αυτό γιατί ο red, Steven Gerard, φόρεσε αυτό το νούμερο κατά τη διάρκεια των 17 χρόνων του στο Άνφιλντ.

“Θα είμαι το νούμερο 8 επειδή έχω ένα τατουάζ με τον Στίβεν Τζέραρντ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το έκανα. Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους όταν ήμουν παιδί. Ο Κλοπ; Ναι, μου τηλεφώνησε, αυτό είναι αλήθεια. Είπα: Εντάξει, αυτό θα είναι πολύ καλό πράγμα. Όλα ήταν τέλεια.,

Dominik εκφράζεται.

Ο Szoboszlai θα έχει παρτενέρ τον Alexis Mac Allister στη μεσαία γραμμή, ο οποίος μόλις πρόσφατα έφτασε και αυτός στην ομάδα των Ερυθρολεύκων.

“Επιτέλους έφτασα και ανυπομονώ να πω στους οπαδούς της Λίβερπουλ ότι ανυπομονώ να τους δω στο Άνφιλντ, ανυπομονώ να ξεκινήσω.“,

καταλήγει ο μέσος παίκτης.

Δείτε τις τελευταίες επίσημες υπογραφές στην αγορά: