Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμη να εγκαταλείψει τον Κέιν; Ένας άλλος επιθετικός στον ορίζοντα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέσυρε από τον πόλεμο προσφορών δύο παίκτες στην αγορά του φετινού καλοκαιριού. Το υψηλό τίμημα που πρέπει να πληρώσουν για Χάρι Κέιν και Victor Osimhen Το διοικητικό συμβούλιο αναγκάστηκε να αναζητήσει έναν πιο ρεαλιστικό στόχο. Αυτός που παρέμενε στη λίστα προτεραιότητας του συλλόγου ήταν ο Rasmus HojlundΤο νεαρό ταλέντο της Αταλάντα.

Ένας επιθετικός αξίας κάτω των 100 εκατομμυρίων ευρώ στα σκαριά

Αίτημα της διοίκησης της Τότεναμ 100 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του Χάρι Κέιν. Η Νάπολι θέλει 120 εκατομμύρια δολάρια για να απελευθερωθεί ο Βίκτορ Όσιχμεν σε αυτή τη συμφωνία. Η United είναι διατεθειμένη να πληρώσει μεταξύ 40 και 60 εκατομμύρια για τις αθλητικές υπηρεσίες του Δανού.

Μπροστά στην άρνηση του προέδρου για τον Κέιν, είναι προτιμότερο να εξεταστούν άλλες επιλογές που μπορούν να ικανοποιηθούν ευκολότερα αυτή τη στιγμή. Best σκόρερ της Serie A, Osimhen δεν συγκαταλέγεται στις πιθανές προτεραιότητες της Μάντσεστερ για την επόμενη χρονιά λόγω της υψηλό κόστος που απαιτούν οι Ιταλοί.

Βασικός στόχος της Γιουνάιτεντ είναι η πρόσληψη ενός επιθετικού, δεδομένου ότι ο δανεισμός του Wout Weghorst τελείωσε και έχει πετύχει μόνο ένα γκολ. Anthony Martial Δεν έπαιξε με τον Erik ten Hag, λόγω επαναλαμβανόμενων τραυματισμών. Κανείς τους δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί για τον σύλλογο, και η ομάδα αποφάσισε να να μην ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύει ότι ο Η Τότεναμ δεν θέλει να πουλήσει τον επιθετικό. Μάλιστα, η υψηλή τιμή που βάζουν οι Σπερς για τον Κέιν πιστεύεται ότι είναι ένας από τους λόγους που η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει αποκλείσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει προσφορά για τον Ράσμους

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα δήλωσε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταθέσει προσφορά για τον Ράσμους το συντομότερο δυνατό. Η τιμή εκκίνησης θα είναι 60 εκατομμύρια ευρώ.. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η απαίτηση της Αταλάντα είναι υψηλότερη από αυτή που σκοπεύει να πληρώσει η Γιουνάιτεντ, αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί. διαπραγματεύονται.

Rasmus είναι ένας από τους παίκτες που εκτελεί μέσα στο black and blue club. Η διοίκηση δεν θα τον αφήσει να φύγει τόσο εύκολα, γιατί ξέρει ότι μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό. αυξήσει την τιμή του.

Ο 20χρονος Δανός έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της χώρας του τον Σεπτέμβριο του 2022. Ωστόσο, δεν ήταν στην Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ 2022.

Στο ιταλικό πρωτάθλημα, έπαιξε 32 αγώνες, 20 από αυτούς ως βασικός και έπαιξε 1833 λεπτά στο τουρνουά. Σκόραρε εννέα γκολ συμπεριλαμβανομένου ενός την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος, και έδωσε δύο ασίστ. Σύμφωνα με τη FotMob, ο επιθετικός ύψους 1,91 εκατοστών είχε βαθμολογία του 6.66.

Όλα τα τελευταία νέα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ