Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Μοϊσές Καϊσέδο στην ομάδα της

Ανοίγει η μεταγραφική περίοδος της Premier League Τετάρτη 14 Ιουνίου και αρκετές ομάδες έχουν ήδη κάνει προτάσεις για τον Μοϊσές Καϊσέδο. Ο σύλλογος που έχει δείξει το πιο σταθερό ενδιαφέρον για την απόκτηση των υπηρεσιών του Εκουαδοριανού είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το Sky Sports, οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν βάλει στο μάτι το αγόρι του Μόι εδώ και καιρό το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Για τον Erik ten Hag, θα ήταν ένας μέσος που θα ταίριαζε καλά στην ομάδα του. προσέγγιση στο παιχνίδι. Όπως λένε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, “η υπογραφή είναι προτεραιότητα”.

Δεδομένης της περίπλοκης κατάστασης του Μέισον Μάουντ στην Τσέλσι, παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρονταν οι “κόκκινοι διάβολοι”, ο σύλλογος του Όλντ Τράφορντ ήθελε να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του παίκτη του Νότου. Ο Καϊσέδο χαίρει εκτίμησης από τους προπονητές. Επιπλέον, θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή προσθήκη στην ομάδα. για Casemiro και να δημιουργήσει ένα διπλό 5.

Ο Μωυσής ήταν η κεφαλή της μεσαίας γραμμής της Μπράιτον. Οι “γλάροι” είχαν μια επιτυχημένη σεζόν, προκρίθηκαν στο Europa League, την πρώτη διεθνή διοργάνωση στην ιστορία των “γλάρων”. Τερμάτισαν την Premier League στην στην έκτη θέση με 62 μονάδες.

Όλη τη σεζόν, Caicedo ξεκίνησε 34 φορές σε 37 αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League 2023/2024, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ως εκ τούτου, η διοίκηση επιθυμεί να ενισχύσει την ομάδα με κάποια νέα ονόματα. Μπορεί να μην είναι η μόνη υπογραφή της καλοκαιρινής αγοράς του Erik ten Hag στην Ευρώπη.

Η Άρσεναλ και η Τσέλσι ενδιαφέρονται για τον Μοϊσές Καϊσέδο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι μόνη της στις διαπραγματεύσεις για τον Καϊσέδο. Η Άρσεναλ και η Τσέλσι είναι επίσης στο κόλπο, δύο ομάδες που έχουν προσπαθήσει να στρατολογήσουν τον μεσοεπιθετικό τον περασμένο χειμώνα.

Εκείνη την εποχή, και παρά τις καλές προσφορές, η Μπράιτον δεν αποδέχθηκε και ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2027. Με ένα προαιρετικό έτος, εάν το επιθυμεί ο παίκτης.

Μέχρι στιγμής, οι υπεύθυνοι των “γλάρων” έχουν βάλει ως τιμή του τα 93 εκατομμύρια δολάρια, συν τις μεταγραφικές μεταβλητές. Στην πλειοδοσία για να δούμε ποιος είναι ο πλειοδότης, αυτή η τιμή θα αυξηθεί να αναλάβει τις αθλητικές υπηρεσίες του Moisés Caicedo.

Θα ήταν μια ιστορική πώληση

Τον Απρίλιο του 2023, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 100 εκατομμύρια για την υπογραφή του Moisés Caicedo. Ο Έρικ τεν Χαγκ έκανε από νωρίς γνωστό ότι ήθελε τον παίκτη στην ομάδα.

Εάν συμφωνηθεί αυτή η τιμή, θα είναι μια ιστορική μεταβίβαση για το ποδόσφαιρο του Εκουαδόρ. Θα περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη επένδυση για ποδοσφαιριστή του Νότου από την ιστορία του αθλήματος.

Η τιμή του Μόι τετραπλασιάζει το ποσό που κατέβαλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Βιγιαρεάλ για την αγορά του Antonio Valencia το 2009. Ο θαυμασμός του Caicedo για τους “κόκκινους” του Μάντσεστερ προέρχεται από τη θητεία του Βαλένθια στον σύλλογο μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ :