Η Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει το ενδεχόμενο να υπογράψει τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει καμία πρόθεση να χάσει τον νεαρό παίκτη της Erling Haaland και είναι επιφυλακτικός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για το λόγο αυτό οι Άγγλοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν το συμβόλαιό του το συντομότερο δυνατό.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι επιφυλακτική απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μάντσεστερ Σίτι έτοιμη για τη μεγάλη στιγμή το μέλλον του αστέρα της Erling Haaland. Ο σύλλογος θέλει να προλάβει αυτό που θα αποτελούσε ένα μεγάλο πραξικόπημα για τον Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 23χρονος Νορβηγός επιθετικός, υποψήφιος για το Ballon d’Or, εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν στο στάδιο Etihad. Σκόραρε 60 γκολ σε 63 αγώνες και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον ιστορικό θρίαμβο του συλλόγου.

Παρά το ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου, ο Χάαλαντ συνέβαλε σε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της Σίτι, γεγονός που ώθησε τον σύλλογο να σχεδιάζει την επέκταση του συμβολαίου του Χάαλαντ μέχρι το 2028 και μετά.

Έρλινγκ Χάαλαντ: ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για τη Μάντσεστερ Σίτι

Με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 52 γκολ σε 53 αγώνες. Την περασμένη σεζόν, ο Haaland αποδείχθηκε βασικός παίκτης στις νίκες της ομάδας. Μάντσεστερ Σίτι.

Εν ευθέτω χρόνω θα συζητήσουμε το μέλλον του μαζί μας, αλλά θα θέλαμε να παραμείνει για πολλά χρόνια. Αυτό θα μπορούσε να επιταχυνθεί αργότερα φέτος, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο αυτή τη στιγμή.“,

δήλωσε πηγή του συλλόγου στην Telegraph.

Είχε καθοριστική συμβολή στον θρίαμβο του συλλόγου στο Champions League, σημειώνοντας 12 γκολ στην ιστορική ευρωπαϊκή εκστρατεία του συλλόγου. SkyBlues.

Μιλάμε για τους στόχους του, αλλά αυτό που φέρνει στην ομάδα είναι πέρα από αυτό. Δεν μιλάμε αρκετά για την ταπεινότητά του και την επιθυμία του να βελτιώνεται, τον τρόπο που συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του.“,

εξηγεί.

Αν και αρχικά υπέγραψε ένα πενταετές συμβόλαιο Κατά τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι, η προσφορά επέκτασης του συμβολαίου του Χάαλαντ ήταν ένδειξη αναγνώρισης της προσαρμογής του στην ομάδα και στα αποδυτήρια.

Δεν εστιάζει στα δικά του ατομικά ρεκόρ. Θέλει να κερδίζει ως ομάδα και αυτό είναι που τον κάνει λαμπρό παίκτη για εμάς.“,

είπε.

Οι προσπάθειες του συλλόγου δεν αποσκοπούν μόνο στην εξασφάλιση της παρουσίας του στο γήπεδο, αλλά και στη διατήρηση της σύνδεσής του με την ομάδα και της θετικής του επίδρασης στη συλλογική απόδοση.

Μελλοντικές προοπτικές και ενδιαφέρον από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να ενισχυθεί τη θέση της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η διατήρηση του Χάαλαντ βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της στρατηγικής.

Η προσφορά μιας νέας σύμβασης δεν σημαίνει μόνο μια αύξηση των μισθών της 400,00 την εβδομάδα για τον παίκτη, αλλά και μια ξεκάθαρη δήλωση της σημασίας του για το μέλλον του συλλόγου.

Επιπλέον, η πιθανή συμπερίληψη ενός ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο καταδεικνύει την προθυμία της Μάντσεστερ Σίτι να διαπραγματευτεί με ευελιξία, λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα και τους στόχους του Χάαλαντ.

Εν τω μεταξύ, η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Νορβηγό επιθετικό, καθιστώντας αυτή την πιθανή επέκταση του συμβολαίου της ως πραξικόπημα για τον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος αντιμετωπίζει μια πραγματική πρόκληση για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Χάαλαντ στις τάξεις του.

Όλα τα τελευταία νέα της Ρεάλ Μαδρίτης