Η μητέρα ενός παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλάει!

Η μητέρα του Μαγκουάιρ επιτίθεται στους επικριτές του γιου της

Η στιγμή Harry Maguire Στην καριέρα του δεν είναι ο καλύτερος. Μετά τον αγώνα της Αγγλίας με τη Σκωτία, δέχτηκε πολλές επικρίσεις για ένα αυτογκόλ. Αντιμέτωπος με αρνητικά σχόλια, Η μητέρα του Χάρι ήρθε να τον υπερασπιστεί.

Ως μητέρα, το να βλέπω το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων που δέχεται ο γιος μου από ορισμένους οπαδούς, ειδικούς και μέσα ενημέρωσης είναι ντροπιαστικό και εντελώς απαράδεκτο, πόσο μάλλον το γεγονός ότι εργάζεται σκληρά για τον σύλλογο και τη χώρα του.,

εκφρασμένη Zoe Maguire

Η επιστολή από παίκτης της Manchester United είναι ένα αυστηρό μήνυμα προς τους επικριτές του στον Τύπο και τους οπαδούς της Αγγλίας. Από τότε που μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα με τους Σκωτσέζους, έχει Ακούστηκαν αρνητικά συνθήματα… από τους οπαδούς της Αγγλίας εναντίον του Μαγκουάιρ.

Ήμουν στις κερκίδες, όπως πάντα, δεν είναι καθόλου αποδεκτό αυτό που έχει δημιουργηθεί. Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που παίρνει ο Χάρι ξεπερνάει κατά πολύ το ποδόσφαιρο. Για μένα το να τον βλέπω να περνάει αυτά που περνάει είναι απαράδεκτο.,

Προσθήκη της μητέρας στην επιστολή

Επιπλέον, η Zoe Maguire επεσήμανε στο μήνυμά της προς τους επικριτές του γιου της ότι. ο παίκτης είναι πνευματικά δυνατόςκαι ότι θα ξεπεράσει αυτή τη στιγμή, τόσο ψυχολογικά όσο και ποδοσφαιρικά. Από την άλλη πλευρά, επέμεινε ότι κανείς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως ο Μαγκουάιρ.

Ο προπονητής της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τάχθηκε επίσης υπέρ του Άγγλου αμυντικού. Ο προπονητής ξέσπασε κατά των οπαδών της ομάδας και il είπε ότι σοκαρίστηκε από τον αριθμό των αρνητικών μηνυμάτων που λαμβάνει ο παίκτης του μετά από κάθε αγώνα.

Παρά το αυτογκόλ του Χάρι, η εθνική ομάδα της Αγγλίας κέρδισε το ταξίδι της στη Σκωτία με 3-1 γκολ.. Ανέκαμψαν από την αιφνιδιαστική ισοπαλία με την Ουκρανία την προηγούμενη ημέρα. Η Αγγλία παραμένει πρώτη στον όμιλό της και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση για το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ και οι εποχές που θα ξεχάσει

Η άφιξή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιούργησε πολλές προσδοκίες, επειδή ήταν ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου, και οι οπαδοί των “κόκκινων διαβόλων ήταν πεπεισμένοι ότι είχαν υπογράψει έναν παίκτη-σταρ. Ωστόσο, τις δύο τελευταίες σεζόν, η ποδοσφαιρική του φόρμα έχει μειωθεί.

Τα αμυντικά λάθη και η αμφίβολη φυσική κατάσταση οδήγησαν τον Μαγκουάιρ να υποβιβαστεί στον πάγκο των αναπληρωματικών στην ομάδα του. Επίσης, δεν ήταν πλέον αρχηγός της ομάδας του Μάντσεστερ. Η Τεν Χαγκ αποφάσισε να παραδώσει την αρχηγία στον Μπρούνο Φερνάντες.

Παράλληλα, λόγω των κακών εμφανίσεών του σε αγγλικούς συλλόγους, άλλοι Άγγλοι παίκτες αναδείχθηκαν. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κράτησε τον Χάρι στην ομάδα του επειδή τον σέβονταν στα αποδυτήρια, αλλά ήταν ένα ανταλλακτικό που είχε στον πάγκο για τα παιχνίδια.