Η νιγηριανή ροκ επιστρέφει στην Premier League!

Ο Όλα Άινα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ελίτ της Ευρώπης για άλλη μια σεζόν

Ο Aina υπέγραψε για Τσέλσι το 2007 και έπαιξε στις ομάδες νέων του συλλόγου μέχρι το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2016. Έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στη νίκη της Τσέλσι με 3-2 επί της Μπρίστολ Ρόβερς.

Το 2017, δόθηκε δανεικός στην Hull City όπου είχε πολλή δράση: 46 συμμετοχές και ένα γκολ. Ωστόσο, εγκατέλειψε την ομάδα για την Τορίνο. Ο Νιγηριανός κατέκτησε την άμυνα της Γκρανάτα και έγινε τακτικός βασικός. της ομάδας.

Στη Serie A, έπαιξε 113 αγώνες και σημείωσε δύο γκολ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υπέγραψε τον Όλα Αϊνα μέχρι τον Ιούνιο του 2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υπέγραψε τον Νιγηριανό αμυντικό Όλα Αϊνα έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ανά σεζόν. Ο 26χρονος αμυντικός έγινε η πρώτη μεταγραφή του αγγλικού συλλόγου για τη φετινή σεζόν. Ο Aina επιστρέφει στο αγγλικό ποδόσφαιρο μετά από σύντομο πέρασμα από την Τσέλσι και τη Χαλ Σίτι.

Ο σύλλογος επισημοποίησε την άφιξη του Νιγηριανού διεθνή με ανακοίνωση που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Όλα Αϊνα είπε τα πρώτα του λόγια ως νέος παίκτης της ομάδας. Η νέα υπογραφή της red είπε ότι παρακολούθησε μερικά από τα παιχνίδια της ομάδας την περασμένη σεζόν και είναι εντυπωσιασμένος από τους οπαδούς και τις εμφανίσεις της ομάδας.

Είπε επίσης ότι ήταν πρόθυμος να ενταχθεί στην ομάδα και ήθελε να να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η εποχή.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία και η Forest είναι ένας σύλλογος με συναρπαστικό πρότζεκτ και ομάδα. Ο προπονητής επίσης, αυτό που θέλει από την ομάδα, είναι κάτι στο οποίο θέλω να συμμετέχω. Μου είπε ότι είναι ένας οικογενειακός σύλλογος, ότι έχουμε μια σπουδαία ομάδα παικτών και ότι θα μου αρέσει εδώ. Είναι συναρπαστικό να παίζω ξανά στην Premier League. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και θέλω πάντα να προκαλώ.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ, δήλωσε ότι το προπονητικό επιτελείο είναι χαρούμενο που ο Όλα εντάχθηκε στην ομάδα. Πρόσθεσε ότι ο αμυντικός θα φέρει την ηγεσία και ευρωστία στην κεντρική άμυνα.

Ο Ola Aina θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό με τον Λιντς Πέμπτη 27 Ιουλίου.

Ανακαλύψτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά: