Η συμβουλή του Τομ Χόλαντ στον Χάρι Κέιν: Τι του είπε για το μέλλον του ως ποδοσφαιριστής!

Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας του. Στη μέση της σύγκρισης, βρήκε την ευκαιρία να συμβουλεύσει Χάρι Κέιν d’πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν.

Το The Crowded Room είναι η νέα ταινία του Holland και, στα εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης, δεν έχει πάρει καλές κριτικές. Ο Χόλαντ συνέκρινε, λοιπόν, την πραγματικότητα που βιώνει αυτή τη στιγμή με την την περασμένη σεζόν για τα Spurs στην Premier League.

“Το να είσαι οπαδός της Τότεναμ είναι λίγο σαν να βρίσκεσαι στο ‘The Crowded Room’, μου έχει μάθει να είμαι ανθεκτικός. Η Τότεναμ δεν έχει κερδίσει ποτέ τίποτα και η υποστήριξή της είναι απίστευτα δύσκολη”.

Ο Σπάιντερμαν επεσήμανε.

Αναφέρθηκε επίσης στους κριτικούς της οπτικοακουστικής παραγωγής, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι μυστικό ότι η ταινία του ήταν αξιολογήθηκε ως μέτρια, αλλά κατέστησε σαφές ότι είναι εδώ για να το προωθήσει.

Μετά από αυτό το σχόλιο, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τοτην τρέχουσα κατάσταση του Χάρι Κέιν Τότεναμ. Ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου δεν θα συμμετάσχει στο διεθνές κύπελλο την περίοδο 2023/2024. Ως εκ τούτου, ο επιθετικός αναζητά μια νέα ομάδα.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, το περιβάλλον του Κέιν υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από την Αγγλία. Όμως ο Ολλανδός τον έχει συμβουλεύσει να πάει στην Ισπανικό ποδόσφαιρο, κυρίως στη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Θα του έλεγα να πάει στη Μαδρίτη. Πήγαινε και γίνε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Το αξίζεις”, είπε ο νεαρός.

Florentino Pérez εξέφρασε ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Αγγλίας στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, η τιμή που ζητούσε ο Ντάνιελ Λέβι για τον παίκτη έκανε τον σύλλογο να υποχωρήσει.

Μίλησε επίσης για τον

Ο Τομ Χόλαντ μίλησε για τον αγαπημένο του παίκτη Heung Min Son, Το Κορεάτικο αστέρι των Σπερς. Ο ηθοποιός του έδωσε επίσης την ίδια συμβουλή στον Κέιν: πηγαίνετε στο ισπανικό πρωτάθλημα και αναζητήστε τίτλους μαζί.

“Θα του έλεγα, “πηγαίνετε μαζί του, πηγαίνετε μαζί και κερδίστε το Champions League, παρακαλώ”,

σχολίασε ο ηθοποιός.

Και οι δύο παίκτες έχουν ήδη παίξει σε ένα UEFA Champions League με την Τότεναμ το 2019, εναντίον της Λίβερπουλ. Αλλά εκείνο τον τελικό τον κέρδισαν οι Κόκκινοι στο Wanda Metropolitano.

Από τότε τελικοί και τίτλοι Έχουν γίνει άπιαστα για την Τότεναμ. Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Χάρι Κέιν θέλει να φύγει από τον θεσμό του βόρειου Λονδίνου.

Ο Χεούνγκ Μιν Σον δήλωσε πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ 2022/2023 ότι θέλει να… να παραμείνει στην Τότεναμ. Ο 30χρονος Νοτιοκορεάτης έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι την 30 Ιουνίου 2025. Η τρέχουσα τιμή που ζητάει είναι 50 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Χωρίς προορισμό ο Χάρι Κέιν

Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Χάρι Κέιν αυτή τη σεζόν. Θα μπορούσε να παραμείνει στην Τότεναμ μέχρι την επόμενη σεζόν και στη συνέχεια να φύγει ως αναπληρωματικός.ελεύθερος πράκτορας, αλλά σύντομα θα γίνει 31 ετών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη διαδικασία υποβολής προσφοράς για τον . Αυτό θα υποχρέωνε τη διοίκηση του συλλόγου να αποδεχτεί οποιαδήποτε προσφορά για τον επιθετικό. Η Γιουνάιτεντ προσφέρει μέχρι και 100 εκατομμύρια για τον επιθετικό της Αγγλίας.