Η Τσέλσι δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ, οι Μπλε θα αρκεστούν στον Νκούνκου!

Η Τσέλσι δεν επιμένει πλέον για τον Lautaro Martinez. Το διοικητικό συμβούλιο των Μπλε θεώρησε ότι η τιμή του Αργεντινού επιθετικού ήταν πολύ υψηλή. Ως εκ τούτου, αποφάσισαν να εμπιστευτούν τον Christopher Nkunku και Nicholas Jackson για να καταλάβει τη θέση του σέντερ φορ.

Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης El Futbolero, οι διαπραγματεύσεις με την El Toro δεν έχουν προχωρήσει. Μετά τους αγώνες προετοιμασίας, το διοικητικό συμβούλιο της Τσέλσι φέρεται να πήρε αυτή την απόφαση, καθώς φαίνεται υπερβολικό να πληρώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για την ιθαγενή Bahia Blanca.

Επιπλέον, ο πρόσφατος διορισμός του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως πρώτου αρχηγού της Ίντερ σημαίνει ότι ο 25χρονος δεν πρόκειται να φύγει από την πόλη του Μιλάνου. Στην πραγματικότητα, ο σύλλογος negriazzuri δήλωσε σε αρκετές περιπτώσεις ότι ο επιθετικός του ήταν ανέγγιχτος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι Το καμάρι του Λονδίνου επιθυμούσαν επί μήνες να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Lautaro Martinez, τον οποίο θεωρούσαν ως τον ιδανικό υποψήφιο για το νέο τους έργο. Η Τσέλσι πραγματοποίησε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στον σύλλογο, κινητοποιώντας περισσότερους από 200 εκατομμύρια λίρες στερλίνες. Μέρος αυτού του ποσού προοριζόταν για την υπογραφή του El Toro.

Ο Mbappé στην Τσέλσι;

Από την άλλη πλευρά, πιστεύεται τώρα ότι Blues θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες ενός από τους πιο περιζήτητους παίκτες της εποχής, Kylian Mbappé.

Ωστόσο, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να βρεθεί το Γάλλος επειδή υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που τον θέλουν: Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ. Επιπλέον, πρόσφατα προστέθηκε και ο FC Barcelona και Al-Hilal Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο, η Τσέλσι μπορεί να είναι το αουτσάιντερ από όλους τους διεκδικητές, καθώς δεν θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν και ο Ντονατέλο θέλει να είναι σε έναν σύλλογο που θα πάει στη μάχη για τον ευρωπαϊκό θρόνο.

Chelsea Summer Market

Οι εμφανίσεις της Τσέλσι ήταν καταστροφικές την περασμένη σεζόν. Το διοικητικό συμβούλιο των μπλε του Λονδίνου αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε την πραγματοποίηση νέων υπογραφών Και πάνω απ’ όλα να απαλλαγούμε από πολλούς παίκτες.

The Blues Απελευθερώθηκαν: Mateo Kovacic, Kai Havertz, Édouard Mendy, Kalidou Koulibaly, Joao Félix, Denis Zakaria, N’golo Kanté, Ruben Loftus-Cheek, Xavier Simon, Dujon Sterling, Mason Mount, César Azpilicueta, Abdul Baba, David Datro, Christian Pulisic, Ethan Ampadu, Pierre-Emerick Aubameyang και Omari Hutchinson.

Απέκτησαν 22 ποδοσφαιριστές: Angelo Gabriel, Nicolas Jackson, Lucas Bergström, Faustino Anjorin, Malang Sarr, Harvey Vale, Malo Gusto, Romelu Lukaku, Ian Maatsen, Sam Mcclelland, James Cumming, Diego Moreira, Cesare Casadei, Jayden Wareham, Tiemoué Bakayoko, Levi Colwill, Callum Hudson-Odoi, Bryan Fiabema, Christopher Nkunku, Andrey Dos Santons, Bashir Humphreys και Edward Beach.

Τα τελευταία νέα της Τσέλσι: