Η Τσέλσι χάνει ένα από τα λαμπρότερα αστέρια της: Ο νεαρός μέσος εντάσσεται σε διεκδικήτρια του τίτλου!

Ο Λιούις Χολ είναι ο νέος παίκτης της Νιούκαστλ

Newcastle United επισημοποίησε την υπογραφή του νέου της παίκτη Lewis Hallο πέμπτος νεοσύλλεκτος του καλοκαιριού. Πρόκειται για έναν 18χρονο μεσοεπιθετικό από την Τσέλσι.

Ο Λούις θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχος νέοι άνθρωποι Blues. Ο νεαρός μέσος έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν. Είχε 12 συμμετοχές, Δεν πέτυχε γκολ. αλλά έδωσε μια ασίστ.

Οι εμφανίσεις του για την Λονδίνο και τις ομάδες κάτω των 21 ετών της Αγγλίας, υπέγραψε ένα εξαετές συμβόλαιο με τους Lions, πριν μετακομίσει στο St.

Παρά τις μεγάλες της δυνατότητες, η Τσέλσι χρειάζεται να μειώσει την ομάδα της για να δημιουργήσει χώρο για νέους παίκτες και να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της UEFA. fair play Οδήγησε στην αποχώρηση του Χολ για τις καρακάξες.

“Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε οπαδοί της Νιούκαστλ. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω”.

Ο Χολ δήλωσε κατά την παρουσίαση της νέας του ομάδας.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας του Lewis Hall

Ο Lewis Hall φτάνει στο Newcastle ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν 2023/24, με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς την επόμενη σεζόν.

Η ρήτρα αυτή θα ενεργοποιηθεί εάν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των αγώνων που έχουν διεξαχθεί. Εάν ενεργοποιηθεί, οι Καρακάξες θα πρέπει να πληρώσουν 28 εκατομμύρια λίρες, συν 7 σε μεταβλητές, μετά το τέλος της τρέχουσας εκστρατείας.

Έτσι, ο ιθαγενής του Slough γίνεται ο το πέμπτο νέο πρόσωπο της ασπρόμαυρης ομάδας. Συμμετέχει στους Sandro Tonali (AC Milan, Ιταλία), Harvey Barnes (Leicester City), Tino Livramento (Southampton) και Yankuba Minteh (Odense BK, Δανία).

Ανακαλύψτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά