Η Τότεναμ είναι κοντά στην υπογραφή του πολλά υποσχόμενου νεαρού Μεξικανού!

Βρέθηκε επιτέλους ο αντικαταστάτης του Κέιν;

Ο 22χρονος εντάχθηκε στη Φέγενορντ τον Ιούλιο του 2022 και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ωστόσο, με αυτή τη νέα πρόταση, ο Γκιμένεθ δεν θα το σκεφτεί δύο φορές και θα έφευγε για την Αγγλία για την πρώτη του εμπειρία στην Premier League ως διάδοχος του Harry Kane. Ο αρχηγός της ομάδας της Αγγλίας είναι φημολογείται ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της PSG.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μεξικανικών μέσων ενημέρωσης, το διοικητικό συμβούλιο των κυανόλευκων είχε ήδη προσεγγίσει τον παίκτη και είχε συνομιλίες με τους ατζέντηδες του.

Όσον αφορά την αξία του επιθετικού, η Τότεναμ φέρεται να προσφέρει αρχικά 40 εκατομμύρια ευρώ, αν και η Φέγενορντ ζητά περισσότερα γύρω στα 50 εκατ.. Ωστόσο, η πρόταση αυτή έγινε με την πρόθεση να ανοίξει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη συμφωνίας.

Ομοίως, σύλλογοι όπως η Μπενφίκα ενδιαφέρονταν επίσης για την υπογραφή του νεαρού παίκτη.

Παρόν του Santiago Giménez

Σε 45 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, έχει 23 γκολ και 2 ασίστ. Έγινε επίσης ο Μεξικανός επιθετικός με τα περισσότερα γκολ στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη, ξεπερνώντας τον Luis García και “Chicharito Hernández.

Επιπλέον, ο διεθνής παίκτης της εθνικής ομάδας του Μεξικού μόλις απέκτησε τον πρώτο του τίτλο με τους Tricolores. Κατά τη διάρκεια του Χρυσού Κυπέλλου, ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του, παίζοντας 6 παιχνίδια, σκοράροντας 2 γκολ και κάνοντας 23 καλές πάσες.

Με προβολή τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον, ο Σαντιάγο βρίσκεται σε διακοπές αυτή τη στιγμή και, όποιος κι αν είναι ο επόμενος προορισμός του, είναι ένας παίκτης που πρέπει να παρακολουθήσουμε.

Μάθετε όλα τα τελευταία νέα της Τότεναμ