Η Φούλαμ συνεχίζει το mercato: Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής κατευθύνεται προς τους “κότατζερς”!

Ο Γκονζάλο Μοντιέλ ονειρεύεται την Πρέμιερ Λιγκ

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο σύλλογος του Λονδίνου επιθυμεί να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι “Κότατζερς” φέρονται να ενδιαφέρονται πολύ για τον παίκτη και θα πληρώσει πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ για τον Αργεντινό εξτρέμ. Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ φέρεται να επιθυμεί να φύγει από τη Σεβίλλη, καθώς θα ήθελε να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η υπογραφή του είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, καθώς η Σεβίλλη πρέπει να αποχωριστεί αρκετούς παίκτες, προκειμένου να συμμορφωθεί με το Financial Fair Play. Γκονζάλο Μοντιέλ θα προστεθεί στις αποχωρήσεις από τη Νερβιονένσες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού mercato, όπως και ο συμπατριώτης του Marcos Acuña,

Η Σεβίλλη σε κρίση

Η πρωταθλήτρια του Europa League περνάει μια πολύ άσχημη οικονομική περίοδο, αναγκάζοντάς την να αποχωριστεί τα μεγάλα της αστέρια. Μάλιστα, μετά βίας έχουν καταφέρει να κάνουν μερικές πολύ φθηνές μεταγραφές, καθώς δεν έχουν… δεν μπορούν να επενδύσουν μαζικά και να ανταποκριθούν στις υψηλές μισθολογικές απαιτήσεις.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, προπονητής των Los Blanquirrojos, μίλησε για την κρίση της ομάδας του και τόνισε ότι κανένας παίκτης δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στον σύλλογο.

“Δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα κρατήσουμε. Δέχομαι πολλές επικρίσεις από όλες τις πλευρές. Στο τέλος, το φυσιολογικό είναι να φύγουν. Μιλούν με τους παίκτες πριν μιλήσουν με τον σύλλογο, έρχονται σε συμφωνία μαζί τους, προσφέρουν στον σύλλογο γελοία ποσά, αλλά εξαπατούν τον παίκτη. Είναι πολύ δύσκολο έτσι,

δήλωσε ο Mendillibar

Απώλειες στη Σεβίλλη: Yassine Bounou, Pedro Ortiz, Ludwig Augustinsson, Iván Romero, Rony López, Karim Rekik, Luis Cruz, José Carmona, Bryan Gil, Valentino Scotta, Alex Telles και Pape Gueye.

Gonzalo Montiel και άλλοι Αργεντινοί

Ο αγιασμός της Αργεντινής στο Κατάρ είχε σημαντικό αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Premier League, ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στον κόσμο, διαθέτει τόσους πολλούς παίκτες από την Albiceleste. Και αυτή η τάση πρόκειται να συνεχιστεί.

Προς το παρόν, υπάρχουν 6 παγκόσμιοι πρωταθλητές στο αγγλικό πρωτάθλημα, αυτοί είναι : Cristian Romero, Emiliano Martinez, Lisandro Martinez, Julian Alvarez, Enzo Fernandez και Alexis Mac Allister.

Άλλοι Αργεντινοί που δεν ήταν μέλη της νικήτριας ομάδας στο Κατάρ ήταν οι Giovanni Lo Celso, Alejo Véliz, Alejandro Garnacho, Máximo Perrone, Marcos Senesi και Facundo Buonanotte.

Όλα τα τελευταία νέα από την Sevilla FC