Ισπανία-Γεωργία: δωρεάν πρόβλεψη (19/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Τρεις προβλέψεις για το Ισπανία – Γεωργία

Νίκη της Ισπανίας

Η τελευταία φορά που η Ισπανία και η Γεωργία συναντήθηκαν ήταν τον Σεπτέμβριο. Η ομάδα του Luis de la Fuente κέρδισε εκείνο το παιχνίδι. με επτά γκολ διαφορά.

Για την περίσταση, οι Ισπανοί είναι και πάλι φαβορί για τα καλά τους αποτελέσματα στους προκριματικούς γύρους. Έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στο Euro 2024 αφού έχουν νικώντας την Κύπρο 3-1.

Αν και η Γεωργία προέρχεται από ισοπαλία εναντίον της Σκωτίαςέχει ένα αβυσσαλέο χάσμα με τους αντιπάλους της όσον αφορά την απόδοση. Αυτό αποδείχθηκε στην τελευταία τους συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο.

Με τα μεγάλα ονόματα της εθνικής Ισπανίας, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτό το ματς δεν θα καταλήξει σε νίκη των γηπεδούχων. Επιπλέον, σε περίπτωση νίκης, οι Ισπανοί θα είναι στην πρώτη πεντάδα των ομάδων στον προκριματικό γύρο.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο η Ισπανία είναι γνωστή σε αυτή τη νέα εποχή, αυτό είναι η επιθετική της δεινότητα. Μέχρι στιγμής στη διοργάνωση έχουν πετύχει 22 γκολ, που τους καθιστά τη δεύτερη ομάδα με τα περισσότερα γκολ.

Ο μέσος όρος της La Roja είναι 3,1 γκολ ανά αγώνα. Τα τελευταία τους αποτελέσματα έφτασαν σε αυτό το ποσοστό των δύο ή περισσότερων γκολ υπέρ τους.

Αν και η Γεωργία δεν είναι η πιο ισχυρή ομάδα στην επίθεση, έχουν μέσο όρο 1,6 ανά παιχνίδι. Την τελευταία φορά που συνάντησαν την Ισπανία, πέτυχαν ένα γκολ στο 49′.

Η πρόσφατη ιστορία μεταξύ των δύο ομάδων εγγυάται ότι αυτό θα είναι ένα παιχνίδι με στο τέλος των 90 λεπτών.

Γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Η Ισπανία άνοιξε το σκορ απέναντι στην Κύπρο την Πέμπτη στο πέμπτο λεπτό του αγώνα. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είχαν ήδη σκοράρει ένα προβάδισμα τριών τερμάτων.

Παρομοίως, στη συντριβή της Γεωργίας άνοιξαν το σκορ στο 22′. και πήγαν στην ανάπαυλα με τέσσερα γκολ.

Η Γεωργία σκόραρε επίσης εναντίον της Σκωτίας την Πέμπτη στο 15′ και κατά τη διάρκεια ενός φιλικό εναντίον της Ταϊλάνδης στο 9′.

Δεδομένης της φόρμας που έδειξαν και οι δύο ομάδες στην επίθεση, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα από ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Ισπανία Γεωργία πρόβλεψη

Καλύτερες αποδόσεις : Ισπανία – Γεωργία

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταία παιχνίδια : Ισπανία – Γεωργία

  • Γεωργία 1-7 Ισπανία (08.09.23)
  • Ισπανία 4-0 Γεωργία (05.09.21)
  • Γεωργία 1-2 Ισπανία (28.03.21)
  • Ισπανία 0-1 Γεωργία (07.06.16)
  • Ισπανία 2-0 Γεωργία (15.10.13)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024 :