Ισπανία-Γεωργία: πιθανές ενδεκάδες (19/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Ισπανία – Γεωργία: Προεπισκόπηση αγώνα

Cτέλος της ημέρας με Ισπανία-Γεωργία στον όμιλο Α. Αν και οι Ισπανοί έχουν ήδη προκριθεί από το ματς της προηγούμενης εβδομάδας, είναι σημαντικό να πάρουν βαθμούς σε αυτό το ματς, αν θέλουν να είναι ανάμεσα στις καλύτερες τρίτες ομάδες. οι πέντε πρώτες ομάδες.

Η La Roja προέρχεται από νίκη με 1-3 επί της Κύπρου την Πέμπτη. Βρίσκονται σε ένα σερί επτά αγώνες χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες έχουν λάβει μέρος τους τελευταίους μήνες.

Κέρδισε τους έξι από τους επτά αγώνες που έδωσε στα προκριματικά. Είναι η Ηγέτες του ομίλου Α με 18 βαθμούς. Διαθέτει τη δεύτερη πιο αποτελεσματική επίθεση στη διοργάνωση με 22 γκολ. Επίσης, δέχτηκαν μόλις τέσσερα γκολ, γεγονός που δείχνει την καλή τους φόρμα.

Η Γεωργία, εν τω μεταξύ, προέρχεται από μια ισοπαλία 2-2. εναντίον της Σκωτίας. Η τελευταία ήττα της Γεωργίας ήρθε στο από τη Νορβηγία την 6η αγωνιστική. Έκτοτε, έχουν συγκεντρώσει βαθμούς σε όλους τους αγώνες τους. Είναι τέταρτη στον πίνακα με οκτώ βαθμούς σε επτά αγώνες. Έχουν χάσει τρεις αγώνες, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες..

Πέτυχαν έντεκα γκολ, αλλά δέχτηκαν 15 από τους αντιπάλους τους. Η επίθεση δεν είναι πολύ δυνατή και η άμυνα έχει αδυναμίες απέναντι σε δυνατές ομάδες.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο. Ο αγώνας έληξε με επτά γκολ για την Ισπανία και μόλις ένα για τη Γεωργία. Με βάση αυτό το ρεκόρ, τα προγνωστικά για αυτό το ματς δείχνουν νίκη της Roja.

Ισπανία Georgia compos

Ισπανία – Γεωργία σύνθεση

Ισπανία

Η La Roja θα παραταχθεί με μια 4-3-3.

Ξεκινώντας XI Unai Simon, Dani Carvajal, Robin Le Normand, Pau Torres, Alex Grimaldo, Martin Zubimendi, Gavi, Mikel Merino, Lamine Yamal, Ferran Torres, Álvaro Morata.

Ο Luis de la Fuente επέλεξε μόνο τον Mikel Oyarzabal με τραυματισμό στον προσαγωγό.

Γεωργία

Οι Γεωργιανοί θα σχηματιστούν με ένα 5-3-2.

Ξεκινώντας XI Giorgi Mamardashvili, Irakli Azarovi, Aleksandre Kalandadze, Solomon Kvirkvelia, Guram Kashia, Giorgi Gocholeishvili, Giorgi Chakvetadze, Nika Kvekveskiri, Giorgi Kochorashvili, Georges Mikautadze, Khvicha Kvaratskhelia.

Ο Willy Sagnol δεν έχει παίκτες εκτός.

Ισπανία – Γεωργία : Τελευταία νέα

Εδώ είναι όλα τα νέα για το Euro 2024: