Ισραήλ – Ελβετία: πιθανές ενδεκάδες (15/11) – Euro 2024 (Προκριματικά)

Ισραήλ – Ελβετία: Προεπισκόπηση αγώνα

Δύο ομάδες που εξακολουθούν να διεκδικούν την πρόκριση στους ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA θα συναντηθούν στην Ελβετία. Ζώνη Ι θα αναμετρηθούν την 7η αγωνιστική. Μετά από μια 1η αναβολήο αγώνας θα διεξαχθεί στις Τετάρτη 15 Νοεμβρίου με σέντρα στις 20:45 ώρα Γαλλίας.

Η γηπεδούχος ομάδα θέλει να μπει στη ζώνη πρόκρισης όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς από τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Έχουν επτά γκολ πετυχαίνοντας και οκτώ δεχόμενοι. Ο μέσος όρος των γκολ που πετυχαίνει είναι ένα ανά παιχνίδι, ενώ η άμυνά της δέχεται 1,1 γκολ ανά παιχνίδι.

Επιπλέον, το Ισραήλ έχει το δέκατο καλύτερο μέσο όρο κατοχής με 61,1%. Αυτό το ποσοστό εξηγεί γιατί τείνουν να κυριαρχούν στη μπάλα, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που δεν ξέρουν τι να την κάνουν. Έχουν τον μικρότερο αριθμό καθαρών φύλλων στο τουρνουά, με μόλις ένα, καθώς και μέσο όρο 4,6 σουτ στο τέρμα, 11 μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Όλες κατέληξαν σε αποτυχία.

Επιστρέφουν από την ήττα 1-0 εναντίον του Κοσσυφοπεδίου, μετά το Milot Rashica. Ήταν ένα οδυνηρό αποτέλεσμα, καθώς οι τρεις βαθμοί θα τους έφερναν ένα βήμα πιο κοντά στην Ελβετία, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια.

Στην άλλη πλευρά του γηπέδου βρίσκονται οι Ελβετοί, μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. δεύτερη θέση στην κατάταξη με 15 βαθμούς, χάρη σε τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πέτυχε 20 γκολ και δέχθηκε 8, με αποτέλεσμα να έχει διαφορά τερμάτων +12.

Είναι αήττητη στη διοργάνωση. Η τελευταία τους ήττα ήρθε στο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Πορτογαλίας Οι Ελβετοί, εν τω μεταξύ, προέρχονται από ισοπαλία 3-3 με τη Λευκορωσία. Οι Xherdan Shaqiri, Manuel Akanji και Zeki Amdouni σκόραραν για τους Ελβετούς, αλλά οι Max Ebong, Denis Polyakov και Dmitri Antilevski έκαναν το 3-3.

Στις μεταξύ τους μονομαχίες, υπάρχει μια εκτός έδρας υπεροχή, καθώς έχουν τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στις οκτώ συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Την τελευταία φορά, η Ελβετία κέρδισε 3-0 με γκολ των Ruben Vargas, Zeki Amdouni και Silvan Widmer.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά, η Ελβετία είναι το φαβορί του αγώνα.

Ισραήλ - Ελβετία

Ισραήλ – Ελβετία: πιθανές ενδεκάδες

Ισραήλ

Ο προπονητής Alon Hazan θα επιδιώξει να πλησιάσει τη ζώνη πρόκρισης με ένα σχηματισμό 4-4-2.

Ξεκινάει με τους εξής παίκτες: Omri Glazer, Neta Lavi, Miguel Vitor, Sean Goldberg, Eliazer Dasa ; Eran Zahavi, Dor Peretz, Gadi Kinda, Ermal Krasniqi , Oscar Gloukh και Sagiv Yehezkel.

Απόντες λόγω αναστολής Roy Revivo.

Ελβετία

Από την πλευρά του, ο προπονητής Μουράτ Γιακίν θα παρατάξει έναν σχηματισμό 3-4-1-2 που θα του επιτρέψει να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των αντιπάλων του και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις πλευρές του.

Οι Ελβετοί θα χρησιμοποιήσουν τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές Yvon Mvogo, Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez, Renato Steffen, Remo Freuler, Granit Xhaka, Ruben Vargas, Xherdan Shaqiri, Cedric Itten και Zeki Amdouni.

Οι Ελβετοί πηγαίνουν σε αυτό το κρίσιμο ματς με όλες τις δυνάμεις τους, αναζητώντας τους τρεις βαθμούς.

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Euro 2024 :